Yapılan haberler bir türlü işe yaramıyor

Yapılan haberler bir türlü işe yaramıyor

D-100 karayolunda koluna taktığı kas ile ilerleyen motor sürücüsü kameralarımıza takıldı. Başına takması gereken kaskın koluna takılı olmasına ise polisin çok sık yaptığı uygulamalardan kaçış olarak değerlendirildi. 


Motor sürücüleri için hayati önem taşıyan kask için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri sürekli şehir merkezinde uygulama yapıyor. Uygulamada kasksız motor sürücülerine ise ceza-i işlem uygulanıyor. Araçlardaki emniyet kemeri kadar Motor sürücüleri için önemli olan kaskın takılı olması bazen motor sürücüleri tarafından ihmal edilebiliyor.


D-100 Karayolu’nda ilerleyen bir motor sürücüsü de kameralarımıza yansıdı. Zaman zaman hızlanan ve araçları sollayarak ilerleyen motor sürücüsü sıcak havadan bunalmış olacak ki kasksız olarak motorunu kullanıyor. Başında olması gereken kask ise koluna takılı halde kameralarımıza yansıyan görüntüde motor sürücüsü trafiğe aldırış etmeden ve de canını hiçe sayarak hızla karayolu üzerinde ilerlemeye devam ederek gözlerden uzaklaştı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.