Düzce polisi gece huzur için sokağa çıktı

Düzce polisi gece huzur için sokağa çıktı

Düzce polisi, huzur için gece uygulaması yaptı. Ağa Mahallesi’nde yapılan uygulamada polis ekipleri parklar ve ağaçlık alanlar başta olmak üzere kırathaneler ve çocuk parklarında uygulama yaptı.

Uygulamada üzerinden kurusıkı tabanca çıkan 16 yaşında bir çocuk önce polis merkezine götürüldü. Annesinin hasta olduğunu öğrenen polis ekipleri çocuğu hastanede yatan annesine götürdüler.


Düzce Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü, KOM, Narkotik, Çocuk Şube, Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi, Yunus Timleri ve gece kartallarının katıldığı geniş çaplı Uygulama yaptı. Ağa Mahallesi ve Çay Mahallesi’nde yoğunlaşan uygulamada ekipler çocuk parkları, parklar, bahçeler, kıraathanelerde arama yaptı. Özellikle mahallelerde yabancı şahıslar üzerinde yapılan uygulamalarda kimlik kontrolleri yapılarak, arana şahıslar da arandı. Ayrıca trafik ekipleri de araçlar üzerinde uygulama yaparak, trafiğe mani durumu olan iki aracı trafikten men etti.


Uygulamada bir adet sustalı tabir edilen çakı, bir adet bıçak ve bir adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. 


Üzerinde kurusıkı tabanca yakalanan bir çocuk ise önce işlemleri için Kiremit Ocağı Şehit Osman Çatana Polis Merkezine götürüldü. Burada işlemleri yapılırken annesinin hasta olduğu öğrenilen 16 yaşındaki çocuk daha sonra polis ekipleri tarafından annesine götürüldü.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.