Cumhurbaşkanı'nın Sloganını Değiştirdiler

Cumhurbaşkanı'nın Sloganını Değiştirdiler

Camikebir Mahallesi eski garajlar mevkiinde bulunan kavşakta ki Rabia Heykeli’nin yerinden kaldırılarak başka yere dikileceğini öğrenen bir kişi heykeli kaldıracak kişilere tepki gösterdi. Heykelin üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Tek millet” sözünü kapatarak “Tek ümmet” yazdı. Polis tespit edip işlem yaptı.
Ağa Mahallesi’nde oturan Nimet Gönültaş isimli genç, Rabia Heykeli’nin yerinden kaldırılarak başka yere götürülmesini protesto etmek için tek kişilik eylem yaptı. Rabia heykeli üzerinde bulunan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ait olan “Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet” sözünün de ki tek millet sözünü kapatarak “Tek ümmet” yapan Gönültaş, açıklamasında “Bu bize 15 Temmuz’un hatırasıdır. Bunu kaldıracak herkes FETÖ’cü olarak görülür. Bu ümmetin kimseye zararı yok. Bu devletin en üst makamında da olsa onlar gider ümmet kalır. Ortada bir yolsuzluk varsa gideceksiniz yolsuzluk yapanı bulacaksınız. Bunu buradan kaldırdığınızda bu para kasaya geri gelmez. Bu bizim değerimiz. Milleti kabul etmiyor musunuz? Ümmet ruhu ile biz buna sahip çıkacağız. Bunu kaldıracak adam varsa herşeyi göze alsın, biz herşeyi göze aldık” dedi. 
Ardından yaptıklarını sosyal medyada paylaştı. Durumu fark eden Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri şahsın kimliğini tespit ettiler. Emniyet ekipleri ilk olarak ümmet yazısını sökerek heykeli eski haline getirdiler. Daha sonra göz altına alınan şahıs hakkında işlem yapıldı.

 

 

 

 



SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.