Önce Su Saati Sonra Akü

Önce Su Saati Sonra Akü

Bir kamu bankasının Düzce şubesine hırsız yada hırsızlar dadandı. Önce su saatini çalan hırsızlar dün akşam saatlerinde de bankanın jeneratörünün aküsünü çaldı. Olayı gerçekleştirenlerin yakalanması için polis ekipleri, çalışma başlattı.

Olay akşam saatlerinde meydana geldi. Bir kamu bankasına dadanan hırsız yada hırsızlar, geçtiğimiz haftalarda önce bankaya ait su saatini çaldı. Sularının akmadığını gören banka çalışanları su saatini belediyenin aldığını düşünerek belediye yetkilileri ile irtibata geçti. Ancak su saatini belediyenin almadığı anlaşılınca yeniden su saati alarak şubenin sularını yeniden akar hale getirdiler.

Dün akşam saatlerinde aynı banka şubesinin bu defa da elektrikler kesildiğinde devreye girmesi için alınan jeneratörünün aküsü çalındı. Banka genel merkezine giden sinyallerle hırsızlık olayı anlaşılırken, banka çalışanları hemen Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Gasp Büro Amirliği  ekiplerine haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri aküyü çalan hırsız yada hırsızları yakalamak için çalışma başaltılar.

Haber: SELÇUK AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.