Trafik Ekipleri Alkollü Sürücü Avında

Trafik Ekipleri Alkollü Sürücü Avında

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde ve Konuralp bölgesinde yaptıkları denetimlerle alkollü sürücü avına çıktılar. Yapılan denetimler sırasında alkol aldığı tespit edilen sürücülere ceza yağdırılırken, araçları ise trafikten men edildi.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ve Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde ve Düzce Üniversitesi çevresinde denetimlerini artırarak devam ediyor. Yapılan denetimlerde ise özellikle sürücülere alkol denetimi yapılıyor.

Yapılan denetimler sırasında araçların belgelerini sorgulayan ekipler sürücülere de alkolmetre ile alkol muayenesi yapıyor. Yapılan sıkı denetimlere rağmen bazı sürücüler alkollü olarak direksiyona geçtiği saptanan uygulamalar sırasında alkollü olarak direksiyona geçtiği belirlenen sürücülere cezai işlem uygulanırken yasal sınırı aşan araç sürücülerine ayrıca adli işlem uygulanıyor. Yapılan denetimlerde ayrıca geçtiğimiz yıllarda trafik ekiplerinin savaş açtığı abart egzozlu araçlarda halen trafikte olduğu belirlenirken, araçlar trafikten men ediliyor. 

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.