Otomobilde Ölü Bulunmuştu Otopsisi Sonuçlandı

Otomobilde Ölü Bulunmuştu Otopsisi Sonuçlandı

Kalıcı Konutlar bölgesinde kiralık otomobil içinde ölü bulunan şahsın otopsisi sonuçlandı.

Kalıcı Konutlar bölgesinde geçtiğimiz Cumartesi günü otomobilin içerisinde ölü bulunan Mensur Ataseven’in ölümüyle ilgili olarak yapılan araştırmalar sonuçlandı.

Ataseven’in yapılan otopsisine herhangi bir cinayet izine rastlanmadı. Şahsın otomobilin hava almasını engelleyerek intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, ölüm olayı ise kayıtlara normal ölüm olarak geçti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
11.07.2020
03:21

Neler neler dediler şahsı hiç tanımadan hayatına dokunmadan ama bilmediler sebep ne olursa olsun mensur gitti ardında iki aslan parçası gözü yaşlı bir çok insan bıraktı eli açık yüreği temizdi. Rabbim günahlarını affetsin. Ölüm geldiyse kapıya sebepleri hep bahane..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,72
Nesli
10.07.2020
23:59

Bekarlarınıza ve iyi niyetli olanlara dikkat edin başıboş bırakmaya ve kırmaya gelmezler o kadar havasızlık bisey yapmaz.koc gibi adammış ikincisi emanet ve araçlardan uzak tutun bir aracın insana neler yapabileceğini hayal bile edemezsiniz.o araç bayanın üstüne mi yada telafisiz sebebleri yada kontratlarımı eksik şaşırmayın bunlar gerçek sistem olarak evraksizda olsa bir eksik ihanet bekarın hayatına sebeb oluyor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,73
Vatandas
10.07.2020
21:21

Allah rahmet eylesin..Yazın çok sıcaklarda arabanın camını kapatıp, uyumak oldukça tehlikelidir. Ölümle sonuçlanabilir. Bunun gibi olaylarla daha önce de karşılaşmıştık. Tıpkı okul servisinde unutulan çocukların havasızlıktan hayatını kaybetmesi gibi..Ya da aşırı sıcaklarda arabanın içinde bırakılan köpeklerin ölmesi gibi..Söyleyecek çok fazla birşey yok maalesef..Allah ailesine sabır versin..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,48
Teoman Mermutlu
10.07.2020
10:38

Yakın zamanda kiminleymiş bunu bir araştırın şimdiki ölümler o kadar kolayki daha genç yaşta imkansız bir ölüm piskolojik etkiyle bile ölüme neden olanlar var.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,86
Vatandas
10.07.2020
10:15

Böyle bir otopsi şaşırdım ölmek için intihar için biraz düşündürücü süpheli

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,94
Şakamı bu


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.