Güvenlik Görevlisinin Dikkati Faciayı Önledi

Güvenlik Görevlisinin Dikkati Faciayı Önledi

Düzce’de banka şubesinin bulunduğu bir apartmanda yapılan böcek ilaçlaması bina havalandırmasına sızınca Banka şubesi boşaltıldı. Banka güvenlik görevlisinin fark etmesiyle facianın eşiğinden dönüldü. Böcek ilacından etkilenen bir banka çalışanı hastaneye kaldırıldı.

 

İstanbul Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesinin bulunduğu binada, böceklere karşı ilaçlama yapıldı. Binadaki, havalandırmaya sızan böcek ilacı, binanın en altında bulunan bankanın şubesindeki müşteri ve çalışanları etkiledi. Banka güvenlik görevlisi, devriye attığı şubede kokuyu fark etti. Önce doğalgaz kaçağı olduğunu düşündüğü zehirli kokudan etkilenince şubeyi boşalttı. Ancak görevini de sürdüren güvenlik görevlisi, Düzce Belediyesi İtfaiye ekiplerine ve doğalgaz dağıtım şirketine haber veren güvenlik görevlisi ayrıca 112 acil sağlık hizmetlerini de arayarak, sağlık ekibi istedi.

 

Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri maskeleriyle birlikte banka şubesine girerek, şubeyi havalandırdı. Banka şubesinde çalışan bir kişi de ilaçtan etkilenirken, olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan banka çalışanı, ambulans ile Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Banka güvenlik görevlisi kokuyu erken fark ederek, şubeyi zamanında boşaltması ve birimleri aramayarak önlem alınmasını sağlamasıyla daha fazla kişinin ilaçtan etkilenmesini önledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.