Beyköy’e gitme hayali döner kavşakta dönüyor

Milyarlarca lira harcanarak yapılan Otoyol Düzce Bağlantı yolu’nun Beyköy ayağı yol yapım çalışmaları nedeniyle yola toprak dökülerek kapatıldı. Ne zaman açılacağı ise muamma. Yolu kapatmak için dökülen toprak nedeniyle ne araçlar, ne insanlar, ne de inekler yola geçemiyor.

Düzce’nin yoldan çektiğini hiçbir ülke çekmedi. Avrasya ile Avrupa’yı boğazın altından birleştirirken, kilometrelerce karayolu tüneli bu ülkede açılırken, iş Düzce’de yol yapımına geldiğinde yolun iki ucunu bir türlü birleştirilemiyor.

Bir ucu kapalı yol fiyaskosu da Düzce Otoyol bağlantısının Beyköy uzantısında yaşanıyor. Bin bir zorluklarla, mücadelelerle açılan ve Beyköylülerin umut ederek beklediği bağlantı yolunun Beyköy uzantısı yol yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapalı. İşaretlemelerin yanı sıra toprak dökülerek trafiğe kapatılan yol nedeniyle 2. Organize Sanayiye gitmek isteyen yada Beyköy’e gitmeyi umut ederek yola çıkan sürücüler, geriye dönmek zorunda kalıyor. Kavşaktan itibaren kapatılan yolun öncesinde hiçbir uyarı levhası da bulunmaması nedeniyle sürücüler döner kavşaktan ters istikamete dönerek tekrar beyköy yoluna bağlanan yola girerek Beyköy Beldesi’ne gitmek zorunda kalıyor.

Sürücülerin tekrar geri istikamete dönerek yaptıkları yol nedeniyle isyan ederken, yapılan milyarlarca liralık yolun ucunun kapalı olmasına da br türlü anlam verilemiyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
11.09.2019
23:49

Hayatta eleştirmekten başka bir iş yapin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,09
Murat karadayi


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.