Ercan Çalışmaları Değerlendirdi

Ercan Çalışmaları Değerlendirdi

Düzce’nin iki beldesinden bir tanesi olan Boğaziçi Beldesi’nde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kış mevsimi olmasına rağmen, kar yağmamasını fırsata çeviren Belediye Başkanı İbrahim Ercan, seçim vaatleri arasında yer alan çalışmaları 2019 yılında bitirmek için ekipleriyle birlikte gece gündüz çalışıyor. Asfalttan doğalgaz altyapı döşemelerine kadar beldenin acil ihtiyacı olan projeleri bitirmek için çalışan İbrahim Ercan, yaptığı çalışmaları değerlendirdi.

Düzce’nin iki beldesinden birisi olan Boğaziçi Belediyesi’nde kış mevsimi olmasına rağmen belediye çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Belediye Başkanı İbrahim Ercan’da ekipleriyle birlikte sahada çalışmalara katılarak destek veriyor. Bu sen henüz kar yağmamasını fırsata çeviren Boğaziçi Belediye başkanı İbrahim Ercan, 2019 yılı içinde seçim vaatlerini yerine getirmek için de büyük çaba harcıyor.

Belde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İbrahim Ercan; “Seçim sürecinden çıktığımız bu yıl itibarıyla çok hızlı bir çalışma temposuna girdik. Doğalgaz döşenmesinden kaynaklı bozulan üst yapının yeniden yapılması ve tamiri noktasında yan yollarımız ve Eski Akçakoca Caddesi üzerinden asfalt çalışmamızı tamamladık. Sezonun da bitmesiyle nedeniyle asfaltlama çalışmalarımızı sonlandırdık. Bazı güzergahlarımız var kanalizasyonu tamamlanmış ve yolların oturmasını beklediğimiz. O güzergahlarda da önümüzdeki süreçte asfaltlamasını bitireceğimiz müjdesini vermek istiyorum” dedi.

Düğün Salonu

Geçtiğimiz seçimde de İbrahim Ercan’ın vaadleri arasında yer alan bu seçimin ise hemen ardından yapımı için çalışmalara başlanan Boğaziçi Beldesi Düğün Salonu ile ilgili bilgiler veren İbrahim Ercan; “İller Bankasından devrini aldık. İşletme noktasında ihaleye çıkağız. Hazırlıklarını yapıyoruz. Fiziki olarak hazır” diye konuştu.

Park projesi

Park Projesi hakkında bilgiler veren İbrahim Ercan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Hızlı bir tempoda kavşak projemizin yapıldığı projenin üst kısmında Akçakoca güzergahının sağ tarafından yamaçta bir park projemiz vardı. Burada mesire alanı, oturma yerleri, dinlece yerleri ve seyir terası gibi uygulamalarımızın olduğu park projemizin ihalesini yaptık. İhale süreci tamamlanmak üzere. Mart Ayında çalışmalar başlayacağını düşünüyoruz. Yaza kadar çalışmaların devam edip vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz” 

Aile sağlığı merkezi

Aile Sağlığı Merkezinin yenilenmesiyle ilgili yapılan çalışmalar hakkında da konuşmasında yer veren Ercan şöyle konuştu:

Sağlık Bakanlığına Aile Sağlığı Merkezi ile ilgili başvurumuzun sonucunda vekillerimizin yardımıyla Sağlık Bakanımız ve Bakan Yardımcımızla görüşme imkanı bulmuştuk. Bizden aile sağlığı merkezi ile ilgili olarak yer tahsisi istediler. Dün itibarıyla da İl Sağlık Müdürlüğümüze tahsis gerçekleştirildi. Yatırım programına alınması için teklifte bulunuldu. Yatırım planına alınarak, ihale sürecine gireceğinin müjdesini de vermiş olayım. 1985’lerde yapılmış bir sağlık ocağımız var. Ancak fiziki olarak yeterli verimi alamıyoruz. Biz belediye olarak ve Sağlık İl Müdürlüğümüz vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz ama yenilenmesi için girişimimiz oldu. Bu girişim sonucunda aile sağlığı merkezi ile birlikte Acil Sağlık Hizmetlerini de alabilirsek mutlu olacağız” 

Haber: SELÇUK AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
15.12.2019
12:40

Sayın haber yapan gazete editör vs vs yukarıda okuduğum haber içindeki son resim bu haberin geçtiği yerle ne alakası var açıklama yapmanız mümkün mu? Açıklama yapan beyefendiye de soralım sağlık ocağınızın malzemeleri nerden geldi. O kavşak neden yapıldı? Daha çok soru var da ilçe işi ne oldu? yes mi? no mu?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,87
CART CÜRT EDEBİYATI


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.