Turistler Düzce’yi Es Geçiyor

Turistler Düzce’yi Es Geçiyor

Kış mevsiminde bulundurduğu doğal güzellikler nedeniyle birçok turisti ile çeken Bolu, 2019 yılı boyunca nüfusunun 6 katı turisti ağırladı. Birçok şelalesi, yaylası ve gölü bulunan Düzce’de ise turizm adına 2020 yılına girdiğimiz bugünlerde de bir gelişme yaşanmadı.

Bolu’nun gözde turizm merkezleri olan tabiat ve milli parkları ile ünlü kayak merkezleri 2019 yılı boyunca toplam 1 milyon 783 bin kişi ziyaretçiyi ağırladı. Nüfusunun 6 katı turisti misafir eden Bolu’da, tatilciler doğayla iç içe olmanın keyfini yaşadı.

 Bolu’nun gözde turizm merkezleri olan Abant ve Gölcük Tabiat Parkları, Yedigöller Milli Parkı ve ünlü kayak merkezi Kartalkaya, 2019 yılında tatilcilerin akınına uğradı.

Yeşilin ve mavinin buluştuğu ender şehirlerden olan Düzce’de ise turizm bölgeleri yine boş kaldı. Her sene olduğu gibi bu senede, birçok yaylası, şelalesi, gölü ve doğal güzelliği bulunan Düzce’ye talep olmadı. Ayrıca Düzce’de turizmin cazibesi olacağı sözü verilen, Abant Gölü büyüklüğünde olan Efteni Gölü’nün durumu ise içler acısı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
10.01.2020
17:02

Bu haber başta Turizm müdürüne ve yöneticilerin kulağına küpe olsun....İyi uykular Düzcem....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,75
sevdam DÜZCE


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.