Muhsin Yavuz'un Ustalık Dönemi

Muhsin Yavuz'un Ustalık Dönemi

Çilimli’de aralıksız 10 yıl belediye başkanlığı yapan Muhsin Yavuz, ustalık dönemi ne hazır. Yeni projeleriyle Çilimli’ye Düzce’nin en gelişmiş ve marka ilçesi haline getirmeyi hedefleyen Yavuz’a seçmen desteğinin tam olduğu belirtiliyor.

 

Görev yaptığı 10 yıllık başkanlığı döneminde Çilimli’nin birçok sorununu kökten çözen Muhsin Yavuz “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Çilimli’de, Ak Parti’nin gönül ve hizmet belediyeciliğinin en güzel örneklerini bugüne kadar sergiledik. Önümüzdeki 5 yıllık dönemde de, aynı anlayışla yola devam edeceğiz ve gönül belediyeciliğimizin hizmet örneklerini hayata geçireceğiz” dedi.Muhsin Yavuz yaptığı ve yapacağı hizmetleri “Çilimlideki büyük değişimi  keşfet” isimli bir video ile halkın beğenisine sundu.

Çilimli halkının 31 Mart’ta yine istikrardan ve hizmetten yana tercihte bulunacağına inandığını ifade eden Yavuz, “Allah’ın izniyle seçimi kazanacağız. Ustalık dönemimizde yeni projelerimizle Çilimli önümüzdeki 5 yıl şahlanış dönemi yaşayacaktır” şeklinde konuştu.

Bu arada, seçime sayılı günler kala Çilimli’de Muhsin Yavuz’un diğer rakiplerine göre açık ara önde olduğu, parti gözlemcileri tarafından ifade ediliyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
16.3.2019
11:17

Bırakın reklamı allah aşkına.cezaevi olmasa nüfusu 6bin olan yerden bahsediyorsunuz.köy orası be köy.kendinizi kandırabilirsinizde biz yemeyiz.devlet yatırımlarını kendi yapmış gibide anlatmasın.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,02
Akif


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.