Muhsin Yavuz İddialı Projelerle Geliyor

Muhsin Yavuz İddialı Projelerle Geliyor

Düzce’de en çalışkan ilçe belediye başkanlarından biri olan Ak Parti Çilimli Belediyen Başkan adayı Muhsin Yavuz, 10 yıldır ilçeye kattıkları yanında, halkının hayal ettiği Çilimli’ye kavuşması için bir dönem daha destek istedi. Yavuz, “Çilimli’yi çok üst noktaya sıçratacak stratejik projeler var.” Dedi.

 

 

 

 

Gündem özel programında Gazeteci Mustafa Armutçu’nun konuğu Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz oldu.

 

2009 yılında yapılan seçimlerle göreve gelen 2014 yılında ikinci kez seçilen Yavuz, partisinin de aday göstermesiyle 31 Mart’ta yapılacak seçimler için 3. kez başkanlığa talip oldu.

 

İlk göreve geldiği dönemde alt yapısının yarısı yapılmış bir Çilimli olduğunu söyleyen Yavuz, alt yapının yüzde 90’nı, su şebekesinin yüzde 80’nin bitirildiğini dile getirdi.

 

SES…for 36…….04:52 den…….05:59 a kadar

 

Yavuz, “ Tabiî ki buralardan geldik. Pazaryeri olmayan, belediye hizmet binası olamayan  bir Çilimli vardı. Şehirler arası terminal yaptık o da hizmete girdi. Düzce Çilimli’ye en yakın ilçe. Bizim bir çok ilçeye göre böyle bir dezavantajımız var. İnsanların Çilimli’ye gelmesinin bir vesilesi olsun diye bazı alt yapılar oluşturmaya çalıştık. Yeni seçim manifestomuzda Çilimli’yi çok üst noktaya sıçratacak stratejik projeler var.” Dedi.

 

Çilimli OSB için 13 milyon lira ile 570 dönüm arazinin kamulaştırıldığını söyleyen Başkan Yavuz, 240 dönümlük kamulaştırmanın kredisinin de onaylandığını bildirdi.

 

Çilimli’nin yüzde 90’nına doğalgaz bağlandığını söyleyen Yavuz, Çilimli’nin hak ettiği yere gelmesi için bu dönem güzel projeleri olduğunu belirtti.

Çilimli merkez ve köylerde yapılan taramalar sonucunda 3 noktada sıcak su bulunduğunu , ölçümler sonucunda termal derecesinde çıkarsa termal turizmine açılacaklarını söyleyen Yavuz, en önemli projelerinden biri olduğunu vurguladı.

Yavuz yeni dönem projeleri arasında 2 adet Millet bahçesi olduğunu belirtti, 2 yılda bu projeleri tamamlamaya çalışacağının altını çizdi.

 

10 yıllık görev süresince en çok duymaktan mutluluk duyduğu şeyin vatandaşın hizmetlerini takdir etmesi olduğunu söyleyen Başkan Yavuz, belediye başkanlığının zor bir iş olduğunu belirtti.

 

Belediye başkanlığının zor bir görev olduğunu söyleyen Yavuz, “ 24 saat teyakkuzda olacağın bir görevdir. Biz bundan rahatsız değiliz, bizim dinimizde insanlara faydalı olmayı emrediyor. Biz 10 yıllık dönemde gördüğümüz her sorunu ortadan kaldırmaya, vatandaşla üzülüp sevilmeye çalıştık. Bazen her işi göremiyorsunuz, vatandaş bazen geliyor bir şey istiyor ama göremediklerimiz olmuştur. Ben o göremediğim işler sonrasında üzülürüm.” Şeklinde konuştu.

2009  yılında yüzde 34, 2014 ‘te yüzde 69 ile seçildiğini hatırlatan Yavuz, belediyeciliğin insanlara dokunmadan yapılmayacağını vurguladı, bunun ana teması olacağını belirtti.

Yavuz, Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’nün Düzce için bir şans olduğunu söyleyerek, Düzce’ye çok katkı sağlayacağını, çağ atlatacağına inandığını dile getirdi.

Açıklamalarının sonunda Yavuz,  hayal ettikleri Çilimli için halktan destek istedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.