Sürücüsü Direksiyon Hakimiyetini Kaybetti; 1 Yaralı

Düzce’de meydana gelen kazada D-100 karayolundan Çilimli ilçesi bağlantı yan yola giren otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında yürüyen öğrenci grubuna daldı. Kazada otomobil iki öğrenciye çarparken kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.
  Kaza; D-100 Karayolu Çilimli Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Mustafa G.’nin kullandığı 81 FA 901 plakalı otomobil D-100 karayolundan Çilimli ilçesi yan yola girdiği esnada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile önce yolda savruldu ardından da yol kenarında yürüyen öğrenci grubunun içine daldı. Otomobili gören bazı öğrenciler çevreye kaçışırken otomobilin üzerine geldiğini göremeyen iki öğrenciye ise otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki öğrenci yol savruldu. Önce ne olduğunu anlayamayan öğrenciler daha sonra savruldukları yerden kalkmaya çalıştılar. Otomobilin çarptığı iki öğrenciden Muhammer Enes A. yaralandı. Yaralı öğrenciye olay yerine gelen acil sağlık ekipleri ilk müdahalesini yaptı. Ardından da yaralı öğrenci Muhammer Enes A. Ambulans ile Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Diğer taraftan kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kamerasında otomobilin yan yolda savrulması ve öğrenci grubunun içine dalması an ve an görüntülendi. 
Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.