Okulların Duvarlarına Çizgi Film Karakterleri İşlediler

Okulların Duvarlarına Çizgi Film Karakterleri İşlediler

Düzce Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencileri köylerdeki okulların duvarlarını renklendirerek okulun duvarlarına çizgi film karakterleri işledi.

Düzce Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği 2. sınıf öğrencileri, Çilimli Pırpır İlkokulu’nun duvarlarına çizdikleri çizgi film karakterleriyle köy okullarına destek oldular.

Tamamen gönüllü olarak köy okullarına destek vermek amacıyla bu tür etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirten öğrenciler, okullarında derslerden arta kalan zamanlarını değerlendirdiklerini belirtti.

Düzce Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği öğrencileri, “Biz Düzce Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nden geliyoruz. Gönüllü olarak buraya köy okulunda boyama yapmak için geldik. Proje kapsamında değil kendi isteğimizle yapıyoruz. Yaklaşık 10 kişiyiz.” dedi.

Çilimli Pırpır İlkokulu öğretmeni ise yaptığı konuşmada, “Arkadaşlarımız iki gündür sağ olsunlar çalışıyorlar. Okulun bahçesi şenlendi. Cıvıl cıvıl oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz köy okullarına destek oldukları için.” diyerek etkinlikten memnuniyet duyduklarını dile getirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.