2. Sınıf’ın şairleri, büyük beğeni kazandı

Çilimli’de düzenlenen “Çocuk Kalbinden şiirler” gecesinde şiirlerini ailelerine ve katılanlara okuyan minikler, gönülleri fethetti. 2. Sınıf öğrencilerinin performansı büyükleri kıskandırdı.

Çilimli İbrahim Hoşver İlkokulu 2-C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Nursel Yıldır eşliğinde hazırladıkları “Çocuk Kalbinden Şiirler” gecesinde büyük beğeni kazandı. Gecede minikler okudukları şiirler ve sahnme performansları ile konuklara duygu dolu dakikalar yaşattılar.

Minik öğrencilerin sevimliliği ile anlam kazanan özgün şiirler ve beraberindeki canlı müzik ziyafeti konuklarda hüzün ve sevinci bir arada yaşattı. Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurhan Kartal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Yurttaş, İl Genel Meclisi Üyesi Osman İlhan ile öğrencilerin aileleri, okul yönetici ve öğretmenlerinin de katıldığı gecede miniklerin şiir okumaları sırasında duygusal anlar da yaşandı.   

Sınıf öğretmeni ve gecenin mimarı Nursel Yıldır; gecede yaptığı konuşmada; “Gelecek hayatlarında bu anı tatlı bir anı olarak hatırlamaktan büyük keyif alacak olan öğrencilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca programımıza katılımları ile bizleri onurlandıran İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Yurttaş’a, İl Genel Meclisi Üyesi Osman İlhan ‘a, Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurhan Kartal‘a, Düzce Spor Lisesi Müdürü Gökmen Zeki’ye, emekli öğretmen -şair Ali Özkal'a, ilçemizde bulunan okul-kurum müdürlerine, öğretmenlerine, velilerimize, okulumuz öğretmenlerine ve tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.