Müteahitleri Kaçan Okullara Ayşe Keşir el Attı

Müteahitleri kaçan okulları Ayşe Keşir gezdi. Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit’ten okul inşaatlarıyla ilgili bilgiler alan Ayşe Keşir, okulların yapım süreçlerinin hızlanması için çalışmaları takip ettiğini belirtti.

Düzce’nin müteahit mağduru 4 okulundan deprem sonrası 20 yıldır prefabrik binada eğitim veren Namık Kemal İlkokulu’nun inşaatı ile Beyciler Anadolu Lisesi inşaatını yapan müteahit iş bırakarak kaçmıştı. Okul inşaatları ise ihale süreci nedeniyle durmuştu. İnşaat halinde bekleyen okulları AK Parti Milletvekilleri Ayşe Keşir gezdi. Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ile birlikte okulların inşaatını gezen Ayşe Keşir, sosyal medya hesabından yaptığı incelemeler hakkında bilgiler verdi. Ayşe Keşir, incelemelerin ardında yaptığı açıklamada; “32 derslikli Namık Kemal İlkokulu ile yine 32 derslikli Beyciler Anadolu Lisesi inşaatlarını yerinde inceledik. Yapım süreçlerinin hızlanması ve ikmal inşaat ihalelerinin yapılması için ilgili yazışmaları takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Özellikle Namık Kemal İlkokulu ve Beyciler Anadolu Lisesi inşaatlarından ümitlerini kesen öğrenci ve velileri ise Ayşe Keşir’in takip ettiği inşaat çalışmalarının ardından en kısa sürede yeniden çalışmaların başlaması, okulların eğitim öğretime alınması için yeniden umutlandıler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.11.2019
16:20

Tamam Ayşe hanım gezdiyse hiç bir şey yapılmayacak anlaşıldı hayırlı olsun kaçan müteahhitlerden geri kalan işe yarar bişey kalmışmıdır diye inceleme yapmıştır

Katılıyorum   Katılmıyorum
%43,87
Vatandaş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.