YEYPAŞ ve İNTAŞ'a Yeni Genel Müdür

YEYPAŞ ve İNTAŞ'a Yeni Genel Müdür

YEYPAŞ ve İNTAŞ'a Yeni Genel Müdür

Düzce Belediyesi’ne bağlı Yeypaş ve İntaş şirketlerine profesyönel yöneticilik deneyimine sahip Turgay Çelik genel müdür olarak atandı.

ODTÜ İnşaat Fakültesi ile Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel Yöneticiliği Fakültesi’nden mezun olduktan sonra özel sektörde Vakkas Çelik firmasında yöneticilik yapan Turgay Çelik, İzmir-Çeşme otoyolu, İzmir-Mithatpaşa sahil yolu, Seferihisar toplu konut, İzmir kent içi viyadükleri yapımı ile Karayolları, Köy Hizmetleri ve Orman Bakanlığı’na ait çeşitli müteahhitlik projelerinde görev aldı.

Ayrıca AK Enerji Batı Anadolu ve Kemalpaşa elektrik santralleri, Petkim torbalama tesisleri, Kuzey Irak Erbil anıtlar inşaatı gibi projelerde görev alan Çelik, özel sektörde farklı iş kollarında da faaliyette bulundu.

İyi derecede İngilizce bilen Turgay Çelik, Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün ricası üzerine Düzce’de çalışmayı kabul etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
29.04.2019
11:55

Danışmanlar maaş almıyordu. Bu arkadaş kaç lira mayış alacak?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,43
Aa
29.04.2019
00:21

Bu Yönetici yi de başkan yardımcısı yapın Faruk Bey CV si dolu bir arkadaş. Alıştık ithal transferlere Düzce de ve Ak parti teşkilatlarında adam yok , sen sürekli dışardan transfer yap, gün ola harman ola

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,91
Ak81
28.04.2019
14:21

şaşkınız, bravo başkan.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%46,67
reisin arkadaşı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.