Düzce Üniversitesi Tanıtım Günleri Başladı

Düzce Üniversitesi Tanıtım Günleri Başladı

Düzce Üniversitesi Tanıtım Günleri Başladı

Düzce Üniversitesi ve Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile Düzce Üniversitesi akademisyenlerini Düzce’de eğitim gören lise öğrencileri ile buluşturmak, öğrencilerin Düzce Üniversitesi’nin imkanlarından haberdar olmasını sağlamak ve öğrencilerin meslek farkındalığını artırmak amacıyla düzenlenen “Düzce Üniversitesi Tanıtım Günleri” başladı.

 

Katıldığı tanıtım fuarları ile lise öğrencilerini tercih ve meslek konularında bilinçlendirmeye ve yol göstermeye devam eden Düzce Üniversitesi, bu kez de Düzceli öğrencilerle bir araya geliyor. İstiklal Konferans Salonu’nda beş gün süresince gerçekleştirilecek etkinlikte, Düzce Üniversitesi her yönüyle anlatılacak.

İlk gün programına; Düzce Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Düzce Turgut Özal Anadolu Lisesi ve Düzce Fen Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri katıldı. “Düzce Üniversitesi Tanıtım Günleri’nin ilk günü, Düzce Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı Reşat Ekinci’nin açılış sunumuyla başladı.

Açılış sunumunda; Düzce ile ilgili genel bilgiler, Düzce Üniversitesi’nin akademik birimleri, eğitim-öğretim faaliyetleri, öğrenci değişim programları, sosyal ve kültürel etkinlikler ile spor tesisleri ve başarıları konusunda önemli bilgiler aktarıldı.

 

Açılış sunumunun ardından oturumlar bölümüne geçildi. Oturumlarda; Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, Orman Fakültesi, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi ile Eğitim Fakültesi, Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi akademisyenleri konuk öğrencileri bilgilendirdi.

 

Düzce Üniversitesi’nin Fakülteleri ve Yüksekokulları bünyesinde yer alan lisans ve yüksek lisans programları, akademisyen kadrosu, eğitim müfredatı, laboratuvar imkanları, staj, sosyal, kültürel ve bilimsel olanaklar gibi birçok konuda faydalı bilgiler paylaşan Düzce Üniversitesi akademisyenleri, konuk öğrencilere eğitim ve kariyer hayatları için ışık tutacak paylaşımlarda bulundu.

 

Oturum aralarında kampüs gezisiyle devam eden Düzce Üniversitesi Tanıtım Günleri, 24 Mayıs 2019 tarihinde sona erecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.