Çilimli Anaokulu İsraf projesi ile temsil etti

Çilimli Anaokulu İsraf projesi ile temsil etti

Çilimli Anaokulu İsraf projesi ile temsil etti

Çilimli Anaokulu 11-13 Ekim tarihlerinde Milli Eğitim Bakanlığı Danışmanı ve EYUDER Başkanı Adem Çilek’in öncülüğünde EYUDER (Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği) tarafından Hatay'da düzenlenen Ulusal Eğitimde Dönüşüm Forumu'na (UEDFOR) katıldı. 

Forumda Çilimli Anaokulu'nu öğretmenlerden Kevser Begen “Suyu İsraf Etme, Geleceği Yok Etme” adlı poster bildiri ile temsil etti. l Devamı 4’te Başarıya doymuyor 2015 yılında Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı olan Prof. Dr. Mehmet Engin Deniz ile birlikte başlattıkları Su+Çocuk=Yaşam projesi kapsamında 2017 yılında UNESCO Paris Genel Merkezi tarafından UNESCO ASPnet (Kardeş Okullar Ağı)’na Türkiye'den tek anaokulu olarak dâhil olan Çilimli Anaokulu büyük bir başarı elde etti. 

Yine aynı yıl Eğitimde En İyiler, Çevre ve Doğaya Katkı Kategorisi, Türkiye 4.lük ödülü de alan Çilimli Anaokulu projeyi geliştirerek Yıldız Teknik Üniversitesinden Prof. Dr. Mehmet Engin Deniz ve Prof. Dr. Yavuz Erişen işbirliğiyle projeden StarT Luma, Finlandiya Milli Eğitim Bakanlığı ile Helsinki Üniversitesinden Mükemmeliyet ödülüne layık görülmüştü.    


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.