Global Girişimcilik Haftası

Global Girişimcilik Haftası

Global Girişimcilik Haftası

Düzce Üniversitesi'nden yapılan açıklamada;  girişimci gençlerle ülkemizin daha da güçleneceğini düşünüyor ve Global Girişimcilik Haftasını kutluyoruz ,ifadelerinde bulunuldu.

Global Girişimcilik Haftası (GGH) gençleri; bölgesel, ulusal ve uluslararası etkinliklerle yenilikçilik potansiyellerini keşfetmeye, iş birliği fırsatlarını yakalamaya, inovatif çalışmalar yapmaya ve girişimciliği bir kariyer seçeneği olarak değerlendirmeye teşvik etme amacını taşımaktadır.

Global Girişimcilik Haftasında; ülkemiz genelinde yapılan etkinliklerle ulusal veya uluslararası başarıları ile kendini kanıtlamış girişimciler, saygın iş adamları, profesyoneller, bilgi ve tecrübelerini gençlere aktararak, onların girişimcilik bilincini oluşturmayı amaçlamaktadır. 

Her yıl girişimcilik adına değerli ve başarılı iş insanlarını öğrencilerimizle buluşturan Üniversitemiz, girişimcilik fikrini profesyonel yöneticiler ve uzmanların katıldığı etkinliklerle tüm öğrencilerimize aşılamakta, kendilerini keşfetmeleri ve gelecek adına hedefler koymalarını sağlamaktadır.

Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Projesi" kapsamında seçilen ve desteklenen Üniversitemiz, gerçekleştirdiği protokollerle şehrimiz üreticisi ile endüstri firmalarının iş birliği yapmasını sağlamış ve üreticilerimizin katma değeri yüksek ürünler üretmesinin önünü açmıştır.

Düzce ili ve çevresinin sürdürülebilir kalkınmasına öncülük eden; yenilikçi, girişimci, evrensel bilgi ve değer üreten, potansiyellerinin farkında olan öğrenciler yetiştiren Düzce Üniversitesi olarak, girişimci gençlerle ülkemizin daha da güçleneceğini düşünüyor ve Global Girişimcilik Haftasını kutluyoruz.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.