Bugün Kayıt İçin Son Gün

Bugün Kayıt İçin Son Gün

Bugün Kayıt İçin Son Gün

Düzce Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan Meslek Edindirme Kurslarına (BELMEK) müracaat için son gün. 

Daha önce 14 Şubat 2020 Cuma gün sona ereceği belirtilen kurslara başvurular 21 Şubat 2020 tarihine uzatılmıştı. Kurslara katılmak isteyenlerin bugün mesai bitimine kadar müracaatlarını yapmaları gerekiyor. İngilizce, okuma-yazma, değerler eğitimi, bilgisayar, işaret  dili, drama, örgü, yönetici asistanlığı ve ebru dallarında açılacak olan kurslara yoğun ilginin olduğu belirtildi.

   Düzce Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile ücretsiz açılacak olan Meslek edindirme kurslarına katılmak isteyen kursiyerler  başvurularını eski film platosu, Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Sosyal Yaşam Merkezi ve Düzce Belediyesi Bahçeşehir Ek Hizmet Binası Sosyal İşler Müdürlüğüne  yapabilecekler. Konu ile ayrıntılı bilgi edinmek isteyenler 0380.514.4534 nolu telefonu arayabilecek. 

 

BELMEK tarafından ücretsiz olarak verilecek olan kurslar  3 ayrı yerde yapılacak. Meslek Edindirme kursları Düzce Belediyesine ait film platosu, kalıcı konutlar ek hizmet binası ve Cumhuriyet Mahallesi sosyal yaşam merkezlerinde yapılacak.

 

9  farklı türde açılması  planlanan kursları süreci  yaklaşık 3 ay olarak belirlendi. Kurslar müracaat tarihinin bitiminin hemen ardından başlayacak. Meslek Edindirme kursları hafta içinde  gerçekleşecek ve saatleri kurslara  göre farklılar gösteriyor


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.