Öğrenciler Hem Ders İşledi Hem De Eğlendiler

Öğrenciler Hem Ders İşledi Hem De Eğlendiler

Eğitime ara verilmesinin ardından EBA üzerinden verilen canlı yayınların yanı sıra 23 Nisan İlkokulu 4/G sınıfı öğretmeni Muhammed oruç evini sınıf ortamına çevirerek canlı yayınla öğrencilerine ders anlattı.

  23 Nisan İlkokulu 4/G sınıf öğretmeni Muhammed Oruç, EBA üzerinden verilen eğitimlerin yanı sıra öğrencilerine kendi geliştirdiği canlı yayın metodu ile ders anlatmaya başladı. Evini sınıf ortamına çeviren öğretmen Oruç, öğrencileri ile ders yapmaya başladı.

Bilgisayar ve telefonlar ile canlı yayına katılan öğrenciler, öğretmenlerinin sorduğu soruya parmak kaldırarak cevap veriyor. Canlı Ders kitapları üzerinden yapılan anlatımın ardından etkileşimli soru çözümü ile devam eden derste öğrenciler hem öğretmenleri ile ders işledi hem de eğlendiler. Muhammet Oruç derslerini günlük olarak devam ettireceğini derslere katılım sağlayan öğrencilerine evden eve eğitim ile okul gibi bir ortam hazırladıkları için mutlu olduğunu söyledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
28.03.2020
11:03

ALDIĞIN PARA HELALİ HOŞ OLSUN.DARISI DİĞER DEVLET OKULU ÖĞRETMENLERİNİN BAŞINA.EVDE YATANLAR BU HABERİ İZLEYİNDE UTANIN ALDIĞINIZ PARANIN HAKKINI VERİN

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,49
ERDAL ALPARSLAN


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.