Öğretmenim Yanı Başımda Projesi Devam Ediyor

Öğretmenim Yanı Başımda Projesi Devam Ediyor

Korona virüs salgını nedeni ile uzaktan eğitim sürecinde Öğretmenim yanı başımda projesi ile öğretmenler öğrencilerin yanlarında olmaya devam ediyor. Tatile giren öğrencileri öğretmenler yalnız bırakmıyor.

Korona virüs salgını sonrasında başlatılan uzaktan eğitim sürecinde öğretmenim yanı başımda projesi başlatılmış, öğretmenler öğrencilerini evlerinde ziyaret etmeye başlamıştı.

Öğrencilerin sosyal, psikolojik ve akademik gelişimleri için öğretmenler rehberliğini yaptıkları sınıflardaki öğrencileri ve velileri belirli aralıklarla arayarak destek verirken, ev ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Salgın hastalıkla mücadelede öğrencilerin evde eğitimleri devam etti. Bu süreçte Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü "Öğretmenim Yanı Başımda" projesi ile okullardaki öğretmenler ile birlikte tüm eğitim kademelerindeki öğrencilerin akademik, sosyal ve duygusal gelişimlerinin desteklenmesi ve velilerle güçlü işbirliği kurularak, okul-toplum birlikteliğinin sağlanması, sürecin en verimli şekilde değerlendirilmesi ve salgına karşı duyarlı bir şekilde mücadele edilmesi amaçladı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.