Betül Ceylan ödülünü İl Müdürü Acar'dan aldı

Çocuklar ve gençlerde bilinçli tüketin konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen Ortaokullar Arası Resim Yarışması’nda Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencisi Betül Ceylan “Dünyamız Ağlıyor” konulu resmi ile il birincisi oldu. Ceylan ödülünü Düzce Ticaret İl Müdürü Çiğdem Acar’ın elinden aldı.

Türkiye Geneli Tüketici ve Tüketim Konulu Ortaokullar Arası Resim Yarışması’nda Düzce il birinciliğine Betül Ceylan layık görüldü. Ceylan’a İl Müdürü Çiğdem Acar tarafından yarışma albümü hediye edildi.

 

Bilinçli tüketim ve tüketici hakları konusunda farkındalık yaratmak, gençlerin sanatsal çalışmalarını desteklemek ve kalıcı eserler bırakılmasını özendirmek amacıyla Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü tarafından tüm Türkiye’ de resmi ve özel okullarda eğitim ve öğretim gören ortaokul 5.6.7.8. sınıf öğrencilerini kapsayan “Tüketici ve Tüketim” konulu resim yarışması düzenlendi. Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencilerinden Betül Ceylan “Dünyamız Ağlıyor”  konulu resimi ile Düzce 1. si seçildi.

İl Müdürü Çiğdem Acar’ın makamında, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet Yakupoğlu ve Yaşar Bilir, Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü Mehmet Özdemir, Tüketici Hakem Heyeti Üyeleri Hasan Arslan ve Ferdi Muçu’ nun katılımlarıyla “Türkiye Geneli Tüketici ve Tüketim Konulu Ortaokullar Arası Resim Yarışması Albümü” İl Birincisi Betül Ceylan’a verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.