Velilerin Deprem Hasarlı Bina Kaygısı

Velilerin Deprem Hasarlı Bina Kaygısı

Düzce’de çocuklarının deprem hasarlı binada eğitim görmesini istemeyen veliler, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan özel istekte bulundular. Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileri ise evlerinde video çekerek Bakan Selçuk’a seslendi.  

Mustafa Kemal Ortaokulu için Düzce Belediyesi ekipleri ve Milli Eğitim Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkım için hazırlanan dilekçe Milli Eğitim Bakanlığı'na gönderildi.

Mustafa Kemal Ortaokulu'nun yıkılması için Milli Eğitim Bakanlığı'na gönderilen yazıda okulun yıkılarak, deprem öncesinde yapılan ve şu anda Çıraklık Eğitim Merkezi olarak kullanılan ve depremde orta hasar alarak güçlendirilen binaya geçiş yapması ön görüldü. Mustafa Kemal Ortaokulu için inşaatına başlanılan bina ise ödenek yetersizliğinden dolayı yapımı durduruldu.

Bu gelişmeler sonrası çocuklarının deprem hasarlı binada eğitim görmesini istemeyen veliler 1200 öğrenciyi temsilen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a bir mektup gönderdi. Benzin istasyonu ve sanayi sitesi arasında kalan bölgedeki deprem hasarlı binanın çocuklar için risk teşkil edeceğini belirten kaygılı veliler, Mustafa Kemal Ortaokulu’nun yeni bina inşaatının 2021 eğitim öğretim yılına hazırlanmasını ve bu bina hazır olana dek  mevcut binada faaliyet göstermelerinin çocuklar için en doğru karar olacağını ifade ettiler.

Çocuklarının geniş bahçeli, depreme dayanıklı, rahatça oyun oynayabilecekleri bir okulda eğitim görmesini isteyen veliler, seslerinin duyulmasını bekliyor.

Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileri ise seslerinin Bakan Selçuk’a duyurabilmek adına evlerinde çektikleri videolarda deprem hasarlı binada eğitim görmek istemediklerini söylediler. İşte çocukların Bakan Selçuk'a mesajları:

"Okulumuzu özlemişken, yıkılacağını öğrendik"

"Sayın Bakanım ben Mustafa Kemal Ortaokulu’ndan Ecrin Varol. Okulumuzu zaten özlemişken, yıkılacağını öğrendik. Biz hasarlı, yüksek katlı bir binaya taşınmak istemiyoruz. Biz evdeyken sizin her istediğinizi yaptık. Lütfen sizde bizi kırmayın. Ellerinizden öpüyorum. Sizi çok seviyorum."

“Lütfen bize yardım edin”

“Sayın Ziya öğretmenim, ben Mustafa Kemal Ortaokulu’ndan Metehan Kocaman. Duydum ki okulumuz yıkılacakmış ve ben bu duruma çok üzülüyorum. Gideceğimiz okul deprem öncesi yapılmış bir okul. Bu virüsten dolayı çok üzgünüz ve böyle bir okulda okumak bizi daha çok üzüyor. Bizi kırmayacağınızdan eminim. Lütfen bize yardım edin.”

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
28.06.2020
23:33

Bizler veli olarak çocuklarımızın hasarlı binada eğitim görmesini istemiyoruz lütfen çocuklarımızın sağlığını düşünerek hareket etmenizi istiyoruz bu konuda ilgili makamda olanlar sesimizi duyun lütfen

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,79
Aysun Kamuk
27.06.2020
14:38

Cocukların bu senekı psıkolojık durumları bencede artık yeter. Bıde hasarlı bınada deprem korkusuyla karsı karsıya kalmaları yanlış bencede.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%80,88
Gülsüm Asal
25.06.2020
10:46

Çocuklarımız hasarlı binada ders gorurken biz evde nasil durucaz??? Aynı durumda sizler kendi çocuklarınızı toplamıydınız? Çocuklar zaten bu süreçte zaten kötü bir süreç geçirdiler birde deprem korkusu ile mi yasasinlar Sesimizi duyun !!!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%68,87
Selen Zoral
24.06.2020
20:07

Ziya Selçuk Bakanım ben Mustafa Kemal orta okulu 5.sınıf öğrencisiyim pandemi sürecinde okulumuzdan ayrı kalarak yeterince zor günler geçirdik sizin,öğretmenlerimizin ve ailemizin desteğiyle zorlu süreci aşmaya çalıştık okulumuza döneceğimiz günü sabırsızlıkla beklerken okulumuzun yıkılacağı ve depremde büyük hasar almış başka bir okulda eğitime devam ettirilecegimizi öğrenmek büyük hayal kırıklığı oldu . Biz çocukları hergün endişeye maruz bırakmayacağınızı temenni ediyorum.Lüften bizim için birşeyler yapın.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%63,67
Feyza Ecrin Yıldız
24.06.2020
10:54

Oğlum 5.nci sınıf öğrencisi.Okulumuzun yıkılıp yerine millet bahçesi yapılacağını öğrendik.Düzce de yeterince parklat ve boş alanlar var. Her zaman her yerde öncelik okulların fazla ve verimli olması gerekir.Öncelik herzaman çocukların okuması yönünde olmalı.Çocuklara daha çok okuma aşkını nasıl verebiliriz diye ülkemizde daha çok öneri sunulmalı.Çocukların virüs sıkıntısından çıkmadan okullarının yıkılıp hasarlı bir binada okuması nasıl beklenebilir .İnsanların boş oturup zaman geçirmeleri için yapılacak parklara değil bilgi edinebilecekleri yerlere ihtiyaçları var.Okullarımızın çoğaltılıp kaliteli eğitim nasıl verebiliriz diye düşünülmeli.Ülkemizde okuma oranını yükseltmeye çalışılmalı.Boş cahil insanlar çoğaltmak yerine eğitimli kültürlü çocuklar yetiştirmek için okulumuzun daha da büyütülerek çocuklarımıza imkan verilmeli.Bakanlığımızdan ricamız okulumuzun daha büyütülerek çocuklarımzın eğitim hayatlarına daha güzel imkanlar sunması.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,41
Mihraç Lermi Karadeniz
24.06.2020
10:42

Sayın Bakanım ben Mustafa Kemal Ortaokul 5.nci sınıf öğrencisiyim.Okulumuzun yıkılıp başka hasarlı bir binaya geçireceğimizi öğrendik.Korona virüsü kapsamında zaten okul ve arkadaşlarımızdan ayrı sıkıntılı süreç geçirdik.Üzerine bir de böyle bir haber öğrenince daha da yıkıldık.Biz öğrencilerin en doğal hakkı okumak.Şimdi birde hasarlı bina da korku içinde ders nasıl yapalım.Ailelerimizin korku içinde bizi nasıl okula göndersin.Okulun en güvenilir yer olarak şimdiye kadar benimsenmiştir herkes tarafından.Biz okulumuzun daha güzel ve biz öğrencilerin daha hevesle okula gitmesini istiyorsanız okulumuzu yıkmak yerine okulumuzu daha güzelleştirerek bize sunmanızı dileriz.Sizden beklentimiz bu .Okulumuzu bize geri verin .

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,12
Yağız Karadeniz
23.06.2020
11:45

Sayın bakanım ve değerli yetkililer bizler depremi çocukken yaşamış ve o ağır psikolojiyi hala derinden hisseden bir nesilken şimdi aynı psikolojiye çocuklarımızın da maruz kalmasını istemiyoruz. Ki yıkılacağını söylediğiniz okul depremden sonra yapılmış olan eğitim kalitesinde öncü bir okuldur. Akademik başarıyı sadece biz öğretmenler değil okulun jeopolitik konumu, eğitime olan elverişliliği de belirler. Desteklerinizi bekliyor ve umudumuzu yitirmiyoruz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,95
Melike Sonnur Mısır Zak
22.06.2020
21:51

Lütfen Ziya öğretmenim bizi hasarlı okula göndermeyin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%63,53
Yusuf eray Dursun
22.06.2020
13:30

“Sayın Ziya öğretmenim, ben Mustafa Kemal Ortaokulu’ndan YüsraNur. Duydum ki okulumuz yıkılacakmış ve ben bu duruma çok üzülüyorum. Gideceğimiz okul deprem öncesi yapılmış bir okul. Bu virüsten dolayı çok üzgünüz ve böyle bir okulda okumak bizi daha çok üzüyor. Bizi kırmayacağınızdan eminim. Lütfen bize yardım edin.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%46,64
YüsraNur
22.06.2020
07:32

Yeni nesil umutlarımız olan çocuklarımızın daha uygun, güvenle eğitim öğretimlerini tamamlayabilecekleri bir düzen de, bina da bulunmaları adına tüm ilgililerden destek beklemekteyiz.Umudediyoruz ki çağrımız yanıtsız kalmayacaktır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Burcu Karslıoğlu
22.06.2020
00:01

Biz veliler olarak okulumuzun yıkılmasını,yerine park yapılmasını istemiyoruz.Düzce’mizde yeteri kadar yeşil alan ve park bulunmakta..bizler cocuklarımızın deprem görmüş hasar almış bir binada eğitim almalarını istemiyoruz.cocuklar zor bir dönemden geciyor onları daha da zorluğa itmeyelim..sesimizi duyun lütfen

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,26
Ebru yiğit
21.06.2020
23:33

Mustafa Kemal ortaokulu 5.sınıf öğrencisiyim çok sevdiğim okulumun yıkılmasını ve eğitimine eski hasarlı bir binada devam etmek istemiyorum lütfen sesimizi duyun bakanım.ellerinizden öperim

Katılıyorum   Katılmıyorum
%67,04
Gökay Yıldız
21.06.2020
23:02

Bende çocığumun deprem görmüş bir okulda okumasını istemiyorum.vede okul alt sınıflar çok basık çocuklarımız ders dinlemek yerine eminimki uykuları geliyordur

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,57
Ayşe özdemir
21.06.2020
22:36

Ben mustafa kemal ortaokulu 5 ci sınıfına gidmekteyim okulumu seviyorum yeni okulumuz yapılana kadar şu an ki okulumda okumak istiyorum lütfen bize yardımcı olun sayın Ziya selçuk bakanım

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,56
Ömeryigit Güse
21.06.2020
22:47

Düzce Milli Eğitim Bakanlığı'na buradan sesleniyoruz;Çocuklarımızın hasarlı binada eğitim görmesini istemiyoruz.Veliler olarak konunun takipçisi olacağız.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,89
Erkan Özkazanç
21.06.2020
22:41

Biz veliler çocuklarımızın hasarlı binada eğtim yapmasını istemiyoruz. Yeni okul yapılana kadar okullarında eğtime devam etmelerini istiyoruz.lütfen bize yardımcı olun

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,28
Emine güse
21.06.2020
22:41

Biz veliler çocuklarımızın hasarlı binada eğtim yapmasını istemiyoruz. Yeni okul yapılana kadar okullarında eğtime devam etmelerini istiyoruz.lütfen bize yardımcı olun

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,49
Emine güse
21.06.2020
22:21

Aylardır evde kalarak psikolojik olarak çökmüş olan yavrularımıza birde bu ağır yükü yükleyip onları böyle bir kaos içine sürüklemek ne kadar doğru tartışılır. Çocuklarımızin geleceği ve güzel günler görebilmemiz için lütfen sesimizi duyun sayın bakanım. Biz yıllar önce depremin ağır yükünü taşımış veliler olarak evlatlarımızi böyle bir sıkıntının içinde bırakmak istemiyoruz...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,61
Sevnur Mısır Aydın
21.06.2020
22:12

Biz veliler çocuklarımızın hasarlı binada eğitim yapmasını istemiyoruz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,65
Semra mısır
21.06.2020
21:46

Çocuklarımızın virüs nedeniyle yeterince psikolojileri bozuldu zaten bir de deprem korkusu mu yaşatacağız? Sonra onlardan başarı mı bekleyeceğiz? Zaten deprem bolgesindeyiz böyle bir şeyin vebalini alabilecek misiniz? Lütfen bu kararı durdurun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,03
İlkay Mısır Kocaman
21.06.2020
20:35

7.sınıf velisi olarak böylesine bir zamanda sınav hazırlanan, hem hasarlı hem de teknolojik altyapısı olmayan bir binaya çocuklarımızı taşımayın gelecekleri ile oynamayın.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,74
Derya Karav
21.06.2020
20:37

Okulumuzu yıkıp park yerine yeni bir okul istiyoruz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,91
Aslı Canbulat
21.06.2020
20:22

Çocuklarımız geleceğimizdir zaten virüs nedeniyle okul açılınca ne yaparız nasıl göndeririz diye düşünuyorduk ki şimdi de okulumuzun yıkılacağını deprem görmüş bir tarafı sanayii bir tarafı akaryakıt istasyonu olan bir binada çocuklarımızın eğitim alacağıni ogrendik endişelerimiz kat be kat artmıştır lütfen sesimize ses verin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,00
İlknur Kocaman
21.06.2020
20:26

Sevgili Ziya ogretmenim.Ben Ege Aras Akbaş.Mustafa Kemal Ortaokulu 5.sınıfi tamamladım.Okulumu ve okulumun bahçesini gerçekten cok seviyorum.Aylardir uzak kaldık okulumuzdan.Bu durum ve süreç bizi yeteri kadar üzmüştü ki okulumuzun hasar görmüş bir binaya taşınacağını öğrendik.Bu hanere çok üzüldüm diğer arkadaslarim gibi.Sizler bize ve bizim düşüncelerimize önem veriyorsunuz.Lutfen bize yardımcı olur musunuz...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%63,87
Ege Aras Akbaş
21.06.2020
20:10

Veliler olarak Evlatlarımızın hasarlı binada eğitim almalarını istemiyoruz yeni bina yapılana dek kendi okul binalarında eğitime devam etmeleri taraftarıyız !!!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,24
Seda ışık
21.06.2020
20:06

Cocuklarin hayatı birilerinin siyasi geleceginden daha onemli, biz cocuklarimizi hasarli okula göndermek istemiyoruz.....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,79
Gülay Kütük
21.06.2020
19:48

Gecirdigimiz bu zor gunlerde cocuklarimiz birde deprem psikoloji ile mi ugrassinlar ....zaten sene sonunda girecekleri sinavin stresi de var....bence cocuklar bu kadar stres altina sokulmamali.....yani hasarli binaya gecmemeliler....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,63
Derya zorlu
21.06.2020
19:44

Bi an önce bu projeyi durdurmamız lazım.Hasarlı binada durmamız çok saçma değilmi ?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%61,29
Mehmet Emin VURAL
21.06.2020
19:39

Geleceğin mimarileri, daha ilk projelerinde yıkıma uğratılmamalı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,82
Suat erzurum
21.06.2020
18:14

Çocuklarımızın hasarlı bir binada eğitim görmesini istemiyoruz yeni okul yapılana kadar mevcut binada eğitim almalarını istiyoruz okulun taşınacağı çıraklık meslek lisesi bizim çocuk larımiz için uygun olmadığını düşünüyorum benzin lik ve sanayi le dimdime olan okulu istemiyoruz gerekenin yapılmasını istiyoruz lütfen sesimizi duysunlar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,00
Dilek yılmaz
21.06.2020
16:19

Okulumuzun daha tehlikeli bir yere taşınması doğru değil.Yeni taşınacağız okulun depremden önce yapılması ona tehlikeli olma niteliğini kazandırıyor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,88
Zeynep Berra ilhan
21.06.2020
16:11

yeni okul yapılmadan hasarlı binaya geçilmesi gerçekten çok saçma. Deprem bölgesinde olduğumuz için ben çocuğunu hasarlı binaya göndermek istemiyorum.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,25
Mustafa kemalli
21.06.2020
16:09

Benimde çocuğum Mustafa Kemal de okuyor ve kesinlikle hasar görmüş bı binada eğitim yapmasını onaylamiuorum gereğinin yapılmasını rica ediyorum sonuçta çocuklarımızın can güvenliği söz konusu lütfen çocuğumun hasarlı bı binada okumasını istemiyorum

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,14
Cansu gün
21.06.2020
15:14

Düzcemizin parka değil okula ihtiyacı var okulumuzun yıkılmasını istemiyoruz ve çocuklarımızın hasarlı okulda okumasını kabul etmiyoruz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,62
Pınar Mert
21.06.2020
14:51

Çocuğumun başka bir binada yada geçici bile olsa şu andaki okulundan başka bir binada eğitim görmesini istemiyorum

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,14
Selen Zoral
21.06.2020
14:29

İki oğlumda Mustafa Kemal Ortaokulunda okuyor. Yeni binaya geçme hayalleri kurarken hasarlı bir binaya geçme ihtimali beni şok etti. Kesinlikle yeniliklere karşı değilim ayrıca yapılan yenilikleri sonuna kadar destekliyorum. Önce yeni okulumuzun yapılmasını istiyorum. Daha sonra yıkılan okulun yerine ne yapılması gerekiyorsa o yapılsın. Lütfen biz veliler olarak çocuklarımızı okula güle oynaya göndermek istiyoruz. Deprem olursa ne olur, benzin istasyonunda birşey olurmu, sanayi girişi acaba birşey olurmu diye düşünmek istemiyoruz. Sesimize kulak verin sesimize ses verin.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,14
Gülsüm Çelik
21.06.2020
14:35

O okulda çok anım birikti.Kuzenim Düzce ye bu yıl gelcek bu okulda okumak istiyordu. Lütfen bu yorumu değerlendirin.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,41
Kerem Akdoğan
21.06.2020
14:27

Açıkçası hasarli bir binaya geçiş çok riskli.Allah korusun bir deprem olsa o kadar çocuk o bina da .tedbirler sonradan alınmaz.kesinlikle çocuğumu o binada eğitime göndermek istemiyorum..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,47
Esin Yılmaz
21.06.2020
14:17

Bilakis, Mustafa Kemal Ortaokul"u alanı genişletilmeli!.... Hemen yanı daki 15 Temmuz Park'inin bir bölümü okula dahil edilmeli! Anılarımız o kadar yer değiştirip kayboluyor ki, çocuklarımızın da bundan payını almasını istemiyoruz artık! Herşeyin elimizden kaydığı bu günlerde, bazı değerlerimiz yerinde kalsın lütfen! Saygılarımla.......

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,34
Yasemin Kırandi
21.06.2020
14:15

Çocuklar yeni okulları tamamlanana kadar kendi binalarında eğitime devam etmeli zaten pandemiden tedirginiz bir de okul binasını düşünmeyelim

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,45
***
21.06.2020
14:08

Madem hasarlıydı, 99 depremi üzerinden 20 yıl geçti. 20 yıldır hasarlı bina neden yıkılmadı. O hasarlı binada nasıl okuttular bu kadar öğrenciyi. Onları riske attılar şimdi bizim koklamaya kıyamadığımız çocukarımızı mı riske atıyorlar. 20 yıl dayanabildiyse madem birkaç ay daha dayanabilir okul. Nasıl olsa boş. Devletimiz birkaç ayda koskoca millet bahçeleri, pandemi hastaneleri inşa edebiliyorsa, bir sonraki eğitim dönemine kadar bize yeni bir okul da inşa edebilir sanırım. Biz bekleyebiliriz. Lütfen doğrusu neyse düşünelim ve yapalım.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%63,46
Endişeli velş
21.06.2020
14:05

Sayin Ziya Selçuk Bakanım hasar görmüş bir bina da ne bizim ne de başka çocukların eğitim girmelerine izin vermemenizi istiyorum. Zaten yeterince korku ve üzüntü yaşadık bize bunu yasatmayin buna izin vermeyin sizi seviyoruz. Saygılar. Mustafa Kemal Orta Okulu 5 E den Yiğit

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,44
Yigit Emre Küçük
21.06.2020
13:51

45 günde tesisatlı tam teşkilatlı hastahane yapan devlet okulmu yapamıyacak okul yapmadan okul yıkılırmı yüzlerce çocuk deprem öncesi binaya konurmu çocuklar okuldayken biz kalbimiz ağzımızdamı yaşıcaz böyle birşeye mümkün değil izin verilmez.AYRICA neden depremde hasar görmüş bir bina hala duruyor önce onu yıksınlar.hiçbir velinin o binaya çocuk göndereceğini düşünmüyorum .gereğinin yapılacağından eminim.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,07
Mehtap tekin
21.06.2020
11:32

Öncelligimiz çocuklarımızın sağlıklı güvenilir bir ortamda eğitim öğretim görmelerini sağlamak olmalı... Deprem görmüş, yanı başında benzin istasyonu olan bir binada eğitim ne kadar olur ???.. Zaten dünya olarak bir virüsle savaş halindeyiz.. Çocuklarımız bizim geleceğimiz... Okullar açıldığında virüs endişesiyle baslicaklar derslerine bari sağlam bir binada olsun bu..... Bu çocukların ve biz velilerin sesini duyun....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%63,11
Mustafa Kemal Ortaokulu Velisi
21.06.2020
13:48

Bizde uzulduk yıkılmasını istemiyoruz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,45
Nurten Can
21.06.2020
13:05

Çocuklarımız geleceğidir okullarımız velilerle görüşülmeden böyle bir şeyi kabul etmiyoruz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,78
Olmamalı
21.06.2020
12:57

Eğitim artık 2.plana atılmamalı mahallemize ve kıymetli yeni nesile yakışır bir okul istiyoruz ve bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,33
Tedirgin veli
21.06.2020
12:04

Hasar görmüş bir binadan hasar görmüş başka bir binaya geçmek ne kadar mantıklı.... Yeni bina yapılana kadar öğrenciler eski okullarında devam etmeli

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,55
Ercan SERT
21.06.2020
10:54

Yeni eğitim öğretim yılında ya kendi binamızda devam edebilecegimiz yada yeni binamızın bitirildiği haberini almayı bekliyoruz deprem gormus benzin istasyonu yanı sanayi ici binayi istemiyoruz okula endise ve korku iledegil kosa kosa heyecanla mutlulukla gidelim ne olur sesimize kulak veriniz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,29
Filiz Elif SAMANCİ
21.06.2020
10:54

Amacımız kesinlikle millet bahçesine karşı koymak değil bilakis Mustafa Kemal olarak dikelim o bahçenin fidanlarını, ama zaten kalabalık olan sınıflarımızın pandemi sürecinde 2ye bölünmesi planlanırken daha da küçük, petrol istasyonu dibine, sanayi girişindeki o binaya taşınma kararı, eğitimleri için her fedakarlığı yaptığımız çocuklarımızın ikinci plana atıldığını hissettiriyor ve bu pırlanta öğrenciler bunu haketmiyor. Biz mahallemizde yeni binamızın bir an önce inşa edilmesini istiyoruz. Eğitim vizyonumuza bu yakışır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,13
Veli
20.06.2020
23:23

Ben size satalım bu okulu demiştim...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,34
Vatandaş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.