Her Bahçe Erguvanlansın

Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği tarafından başlatılan Yeşil Düzce Kampanyası bütün hızıyla devam ediyor. Kampanyaya dahil olan okullar bahçelerine dernekten aldıkları ağaçları dikerken, bağışçılarda Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği’ne ağaç bağışlamaya devam ediyor. Kampanya ya Arsal Anadolu Lisesi öğrencileri de dahil oldu.

Düzce’nin eski yeşil haline dönüşmesi için çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor. Bu kasmamda Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği de düzenlediği ağaç kampanyası ile çalışmalara destek olmaya çalışıyor. Bu kapsamda örnek bir çalışmaya imza atan Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği, okulların bahçelerine dikilmek üzere ağaç kampanyası başlattı. Kampanyanın ağaçlarını ise bağışçıların bağışladığı ağaçlardan temin edildi.

Kampanyaya okulun bahçesine ağaç dikerek destek veren Arsal Anadolu Lisesi öğrencileri, dernekten aldıkları fidanları okulun bahçesine diktiler.

Fidanları diktikten sonra duygularını anlatan öğrenciler, mutluluklarını dile getirdiler. Öğrenciler; “Ağaç diktiğimiz için, dünyada bir dikili fidanımız olduğu için mutluyuz. Herkese de ağaç dikmeleri konusunda çağrıda bulunuyoruz” dediler.

B,z Büyük Bir Aileyiz Derneği Yardımlar Koordinatörü Dilek Şen; “Kampanyamızı Orman Haftası’nda başlattık. Kampanyamızın amacı Düzce il genelinde okul bahçelerini yeşillendirmek, Dikilen ağaçların altında çocukların oynaması, ağaç dikme keyfini yaşamalarıydı. Yeşil Düzce’yi daha da yeşi,l yapmak için yola çıktık. Şu an kadar 35 okulumuzun bahçesini ağaçlar dikerek yeşillendirdik. Ayrıca sevgi evlerinin ve huzurevlerinin bahçelerini yeşillendirdik. Kampanyamız bütün hızıyla devam ediyor. Erguvan ağaçlarıyla başladık. Zaten kampanyamızın ismi de Erguvan Ağaç Kampanyası. Ayrıca meyve ağaçları, çam ağaçları da dikiyoruz. Talep çok fazla ve her geçen günde artarak devam ediyor. Kampanyamıza katılmak isteyenler, derneğimize müracaat ederek kampanyamıza katılabilirler” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.