Yaz Okulları, Gençleri Bekliyor

Yaz Okulları, Gençleri Bekliyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ilk, orta ve lise öğrencilerinin yaz tatillerinde spor yapmalarını sağlamayı amaçlayan yaz okulları, bu sene de okulların kapanmasıyla hayata geçecek. Düzce’de Türkiye’den farklı olarak bilardo branşında da yaz okulu açılırken, antrenörlüğünü ise Türkiye Şampiyonu Milli Bilardocu Savaş Bulut yapacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından okulların kapanmasıyla birlikte gençlerin yaz tatillerini değerlendirmelerini sağlamak, sporu sevdirmek amacıyla her yıl yaz tatilinde yapılan yaz spor okulları bu sene de okulların kapanmasıyla birlikte hayata geçecek.

Yaz spor okullarına kayıtlar ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından şehrin çeşitli noktaları8na açılan standlarda yapılmaya başladı. Avni Akyol Parkı yanındaki alanda açılan standda ise kayıtları Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci yaptı. Yaz okulları ile ilgili bilgi veren Feyzullah Dereci bu yıl ki yaz okullarında spor yapacak genç sayısı hedefinin 10 bin olduğunu dile getirdi. Feyzullah Dereci yaptığı açıklamada; “Gençlerimizi ve çocuklarımıza yazın boş zamanlarında spor yapmayı sevdirmek ve onları yazın boş zamanlarını değerlendirmek için bakanlığımız tarafından yapılan yaz okullarına kayıtlarımız başladı. Bu yıl 22 branşta yaz spor okulu açıyoruz. Antrenörlerimiz hazır, biz hazırız sadece çocuklarımızı bekliyoruz. Ailelere çocuklarını yaz spor okullarına getirerek onların yaz tatillerinde spor yapma alışkanlığı kazanmalarını ve sporu sevdirmelerini rica ediyoruz. Kayıtlarımız başladı. Velilerimiz şehrimizin çeşitli yerlerine kurduğumuz standlarda, Gençlik Merkezlerinde ve il müdürlüğümüzde kurduğumuz standlarda çocuklarının kayıtlarını yaptırabilirler” dedi.

Türkiye şampiyonundan bilardo eğitimi

Bütün Türkiye’de ilk defa Düzce’de Bilardo da yaz okulu açtıklarını da dile getiren Feyzullah Dereci, antrenörlüğünü ise Türkiye Şampiyonu Milli Bilardocu Savaş Bulut’un yapacağını da ifade etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.