Beçi Otobüsleri Zamlanıyor, Aktarmalar Kalkıyor

Beçi Otobüsleri Zamlanıyor, Aktarmalar Kalkıyor

Düzce Belediye Meclisi Ekim ayı ilk oturumunda görüşülen gündem maddesine göre üniversite öğrencilerini Düzce Merkeze taşıyan Beçi Kooperatifi’nhe ait otobüslere zam yapılması görüşüldü. Ayrıca otobüslerin aktarma seferleri de iptal edilecek. Üniversitenin açılmasını dört gözle bekleyen Düzce esnafı da üniversite çevresine mahkum olan öğrencilere de büyük darbe olacak.

Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı ilk oturumunda görüşülen gündem maddesine göre Düzce Üniversitesi’nin öğrencilerinin şehir merkezine taşıyan Beçi Kooperatifine ait otobüslere zam yapılacak. Ayrıca görüşülen gündem maddesine göre aktarma seferleri de iptal edilecek.

Belediye Meclisi’nin bu kararı ile birlikte ekonomik krzile boğuşan ve üniversitenin açılmasını dört gözle bekleyen Düzce esnafına büyük darbe vurulmuş olacak. Otobüslere zam yapılması ile birlikte öğrencilerin yoğun olarak yaşadığı Konuralp ve Beçi mahalleleri gibi üniversite çevresinden şehir merkezine gelmeyeceğinden endişelenen esnaflar ise endişeli.

Zam önerisi ile ilgili olarak açıklama yapan Düzce Belediyesi Ulaştırma Müdürü Kenan Özen; kooperatif üyesi otobüslere en son 20172de zam yapıldığını belirterek, kooperatif üyelerinin zam yapılması için yoğun taleplerinin olduğunu söyledi.    


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
16.10.2019
09:11

Eşim Ücretli Öğretmen okulda yeni arkadaşı başladı. Belediye'ye gitmiş size indirimli kart veremiyoruz demişler. Ücretlilere indirimli kart kalktı demişler. Ayıp bence. Hizmetten tasarruf olmaz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,03
Düzcenin Damadı
10.10.2019
14:03

Merkezdeki esnaflar endişeli derken burdaki esnafları nereye ayırıyorsunuz?Burası Düzcenin merkez mahallesi değilmi?Düzce İstanbul cd. ve spor sokaktan mı ibaret?İşte bu zihniyet değiştiğinde Düzce daha güzel olacak..Zam konusuna gelince iki yıldır zam yapılmamış olması büyük başarı!!Sadece mazot fiyatı %40 artmış.Hesabı kitabı yapılmıştır kimse durduk yere zam yapmaz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,00
Konuralp
10.10.2019
11:31

Beçi kooperatifi günah keçisimi olacak gelen zamlar komple düzce taşımacılığına geliyor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,89
OTOBÜSCÜ
10.10.2019
11:29

Arkadaşlar bizde zam olsun demiyoruz öğrencilerimizi ucuz taşımak istiyoruz ama yakıta gelen ZAM,lastiğe yapılan ZAM, araç bakımlarına yapılan ZAM ve diğer giderleri hesapladığınızda esnaf olarak aracın tekerini döndürmede cok zorluk çekiyoruz birde şöfor çalıştıranlar varki onlar tamamen zarar ediyor yada başbaşa çalışıyorlar... BİZ ZAM YAPMIYORUZ ARABANIN ÇALIŞMASI İÇİN MECBUREN ZAM OLMALI YOKSA ŞÖFOR ESNAFI İFLAS EDECEK...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,96
Şoför
9.10.2019
15:44

Meclis zammı düşündüğü kadar otobüs leri buyutsün vatandaş kucak kucağa yolculuk yapıyor bunları gören yokmu acaba öğrenci madur önce maduriueti giderin zaman zaman zaman diyecginize başkan faruk bey öğrenciyi madur etmeyecek ti ne olduda şimdi her şey deyişi acaba

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,27
HASAN HÜSEYİN CEYLAN
8.10.2019
20:22

O zaman yolcuları insan gibi mi taşıyacaklar zaten balık istifi gidip geliniyor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,34
İstifcisiniz
8.10.2019
17:06

Yaktın biz başkan

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,86
Öğrenci topluluğu
8.10.2019
16:35

Zam zam zam zam

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,62
Atlas
8.10.2019
14:24

Düzce merkez öğrenci 2.75 kuruş uzak yakın mesafede sivil kart 3 tl birde üstte doldurup taşıyor yani karşılaştırırsak Düzce heryerden pahalı 4 yıldan bu zamana kadar böyle taşıyor.her vatandaş memnun Sakaryada belediye otobüs yakın uzak mesafe sivil 1.75 kuruş öğrenci 1.5 kuruş orda küçük minibüsler 2.TL taşıyor. şimdi Düzceye bir daha zam yapılacak insanlar mecburen iki vesayet binenler var hak adaletle düşünün anlamaya çalışın.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,49
Mine ÖZCAN


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.