İTO Kilit kapısına kilit vuruyor

Türkiye’nin önde gelen kilit ve kapı güvenlik sistemleri firması İTO Düzce Fabrikasını ve İstanbul merkezini kapatıyor. İşçilere ve çalışanlarını ise işten çıkarttı.

Türkiye’nin önde gelen kapı güvenlik ve kilit sistemleri firması İTO kilit firması kapatıldı. Ekonomik şartlar nedeniyle kapatılan firmada 266 mavi yakalı ve 42 beyaz yakalı olmak üzere toplamda 308 çalışanı ise kapanma nedeniyle işte çıkartıldı.

 

AK Parti ve Milletvekilleri söz vermişti

Düzce’ye yatırım geleceği ve istihdamın artırılacağı şeklinde AK Parti ve milletvekilleri defalarca yaptıkları açıklamalarda sözler vermişlerdi. Ancak gelinen noktada Düzce3’den Türkiye ve Dünyaya marka olmuş firmaların kapanarak kapılarına kilit vurması ve mevcut çalışanlarını işten çıkartması akılları karıştırdı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
25.06.2019
18:08

Cok guzel ohh. OLDU BEN İS ARIYORDUM 24 KEZ BASVURUDA BULUNDUM ELEMAN ALDIKLARI HALDE. SONRA ADAMIN BIRI MESLEYI OLMAYANI ALMAZ IS OLMAZ VURDA ALLAH BUYUK ISTE ISALAH TAZMINATINI ALAMAZLAR COK GUZEL OLDU ORDAN GECERKEN MIZIK SON SES ACIP TA GECIYORUM INSAN GIBI ABI ENDUSTRI MESLEK LISESI VEYA MESLEK LISESI OKUAYNI ALIRLAR DIYEMIYOR. INSAN OLSA INSAN GIBI KONUSUR

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,14
Ismail kalay
24.06.2019
12:10

önce tekstil firmaları kapattı-kaçtı vatandaşı yüzüstü bıraktı şimdi ito kilit, bakalım arkasından hangileri gelecek.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,50
vah milletin haline


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.