Sedaş Kesintileri Arızaları Artırdı

Düzce Ticaret İl Müdürlüğü Sedaş yönetimi ile yaptığı toplantı ile tüketicilerin Sedaş’tan kaynaklı sorunlarını en yetkili isimlere iletti. Kesintilerden kaynaklı yaşanan cihaz hasarlarının ağırlıkta olduğu tüketici sorunlarını Sedaş ile paylaşan Düzce Ticaret İl Müdürü Çiğdem Acar ve İl Tüketici Hakem Heyeti, sorunla karşılaşan tüketicilerin sorunları ve çözüm yolları ile ilgili olarak bilgi paylaşımı yaptı.

Sedaş’ın özellikle Düzce’de sık sık yaşanan elektrik kesintilerinin sonrasında verilen akımlardan cihazları bozulan tüketiciler soluğu İl Tüketici Hakem Heyetlerinde alıyordu.  Sık sık elektrik kesintilerine bağlı olarak cihazları bozulan tüketicilerin sayısının artması üzerine sorunlarına çözüm yolu arayan Düzce İl Ticaret Müdürü Çiğdem Acar ve Tüketici Hakem Heyeti, çözümü Sedaş yönetimi ile toplantı yapmakta buldu. Tüketicilerin yaşadığı sorunları Sedaş’ın en yetkili isimlerine ileten Ticaret İl Müdürü Çiğdem acar ve Tüketici Hakem Heyeti üyeleri, sorun yaşanmaması için yapılması gerekenleri SEDAŞ yönetimine iletti. Ayrıca vatandaşları mağduriyetleri ile ilgili olarak ta Sedaş yetkililerinden çözüm yolları istediler. İl Müdürü Çiğdem Acar, toplantı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Tüketicilerimizden tarafımıza iletilen şikayetler ve çözüm yolları konusunda bilgi alışverişinde bulunduk. Kocaeli ve Sakarya'dan katılan Sedaş yetkilileri ile birlikte geçen toplantımızın sonuçlarının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tüketicilerimizin memnuniyeti için Düzce Ticaret İl Müdürlüğü olarak elimizden geleni yapıyor ve yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
15.08.2019
10:31

Sayın ticaret il müdiresi çiğdem hanıma teşekkür ediriz, koskoca düzcede hiç bir siyasetçi bu soruna değinmedi halde sayın müdürenin bu işe el atması takdire şayan olmuştur. Umarız ki sedaş yetkilileri de bu konuyu ciddiye alırlar da vatandaşların mağduriyeti gideriilir, sedaş belli başlı bazı işlerin dışında hiç bir iş yapmıyor, işçi olanlar hamal gibi çalışoyorlar üst kademedekiler oturdukları yerden ahkam kesiyor üstelik işçinin alüığı maaşın neredeyse 10 katını alanlar var, biraz koltuklarından kalkıp 40 45 yıllık olan çatlamış, içindeki demirleri görünen direkleri bir zahmet yenilesinler.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,26
sedaş halkı kandırıyor


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.