Meydanda Yıkımlar Devam Ediyor

Daha önce İnönü ve Avni Akyol Parkında müstecirlerin tahliyesi ile birlikte başlayan yıkımlarda şimdi de Avni Akyol Pakı yanında bulunan kafe ve dondurmacıların bulunduğu işyerleri yıkılıyor. Yıkım öncesinde işyerlerindeki müstecirler toparlanmaya başladı.

Düzce’de belediye başkanlığı koltuğuna oturur oturmaz şehir merkezinde meydan parkı yapmak için kolları sıvayan Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce valiliği tarafından alınan parklardaki işyerlerinin müstecirlerinin tahliyesi ile birlikte işyerlerini yıktırmıştı. İşyerlerinin yerleri ise yeşillendirilerek park genişletilmesine gidilmişti. Gelinen noktada ise Avni Akyol parkı yanında bulunan meydandaki kafe ve dondurmacıların yıkımı için müstecirlerin tahliyesi başladı. İşyerlerinin sahipleri yıkım kararı tebliğ edilmesinin ardından işyerlerindeki eşyalarını toparlamaya, çıkmalarını yıkmaya başladılar. Yıkımın ise tahliyenin hemen ardından gerçekleşeceği öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
17.09.2019
12:04

O dükkanların içinde oturanlara, o dükkanları satanlara karşı neler yapılıyor? parayı alan aldığı ile mi kalacak ne olacak? dükkanda oturanların ne günahı var. hiç biri belediyeden kiralamadı oraları esas kiralayanlaradan aldı. ADALET İSE HERKESE VE HER ŞEY ADALET

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,16
A.Rıza ÖZÇELİK
17.09.2019
00:01

Her yeri yıkın bakan

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,15
Burk


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.