Düğün salonu ihaleye çıktı

Düğün salonu ihaleye çıktı

Düğün salonu ihaleye çıktı

Mülkiyeti Türk Kızılay’ı Düzce Şube Başkanlığına ait eski Ensar Market binasının üst katındaki düğün salonu ihaleye çıktı.

Akçakoca yolu üzerinde yer alan, Beyciler Mahallesi hudutları dahilindeki düğün salonu, 2 Ekim 2019 Çarşamba günü yaplacak ihale ile yeni işletmecisini bulacak.  Kapalı zarfla teklif alma ve açık artırma usulü ile Kızılay Düzce Şube Başkanlığı toplantı salonunda yapılacak ihalede muhammen bedel 12 bin 500 lira olarak belirlendi.

İhaleye katılmak isteyenlerin tekliflerini 1 Ekim 2019 Salı günü saat 10.00’a kadar Cedidiye Mahallesi Kızılay sokak, Kızılay iş hanında bulunan Düzce Şube Başkanlığı evrak birimine teslim etmeleri gerekiyor. Ayrıca isteklilerin açık arttırma için belirtilen gün ve saatte aynı yerde hazır bulunmaları isteniyor.  İstekliler şartnamede belirtilen geçici teminatı nakit veya banka teminat mektubu olarak verecek. Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacak. Öte yandan telgraf, mail ve faksla yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecek. 

GİRİŞ KATI DÜZPAŞ’IN

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında FETÖ terör örgütüne üye olduğu belirlenen Ensar Gıda sahibinin yurt dışına kaçması sonrasında, bina ihale ile satışa çıkmış, en yüksek rakamı veren Türk Kızılayı binanın yeni sahibi olmuştu. Binanın birinci katı yapılan ihale neticesinde İnci Gros (Düzpaş Gıda) tarafından kiralandı. Düşpaş Gıda önümüzdeki günlerde marketin açılışını yapmaya hazırlanıyor. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.