Düzce’nin AVM’sinde gelenek devam ediyor

Düzce’nin ilk AVM’si olma özelliğine sahip alışveriş merkezi Krempark’ta geçtiğimiz ilkbaharda başlayan indirim geleneği bütün hızıyla devam ediyor. İndirim Günlerinde eski sezon ürünleriyle birlikte yeni sezon ürünleri de yüzde 40’lara varan indirimlerle müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Düzce’nin ilk AVM’si olma özelliğini elinde bulunduran ve yaptığı farklı organizasyonlarla Düzcelilerin hem ceplerine hem gönüllerine hitap eden Krempark AVM’de ilkbahar ile başlayan indirim günleri geleneği Sonbaharın gelişiyle de devam ediyor. 11 – 27 Ekim tarihleri arasında yapılan indirim festivalinde Dünya’nın ve Türkiye’nin önde gelen firmalarının eski sezon ürünlerinden yeni sezon ürünlerine kadar birçok çeşit yüzde 40’lara varan indirimlerle indirim günlerinde Düzceliler sahip olabilecek. İŞndirim Günleriyle ilgili açıklama yapan Krempark AVM Genel Müdürü Hüseyin Avni Kurt; “11-27 Ekim tari,hleri arasında indirim festivali yaptık. Düzce’de müşterilerimizi de düşünerek festival başlattık İlkini ilkbaharda yaptığımız indirim festivalimizin sonbahar için olanını da yaparak indirim festivalini yılda iki defdaya çıkarttık. Bu festivalimiz aynı zamanda artık gelenekselleşti. Yılda 2 defa yapacağız. Dünyanın ve Türkiye’nin en iyi markalarını Düzceliler ile buluşturan Krempark AVM, bu markaların eski sezon ve yeni sezon ürünlerine festivalimiz boyunca indirimli olarak müşterilerimiz sahip olabilecekler. Bütün Müşterilerimizi bekliyoruz” dedi.

Ünlü markalar ürünlerini Krempark AVM içindeki mağazalarının önlerine açtıkları standlarda görücüye çıkartırken, indirimli ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.