Bisikletli dönem hazırlığı

Bisikletli dönem hazırlığı

Bisikletli dönem hazırlığı

Faruk Özlü, yüksek ücretli park ücretlerinin olacağı İstanbul Caddesinde bisiklet dönemini başlatmaya hazırlanıyor. Özlü, mavi beyaz renkteki bisikletlerin 1 TL karşılığında kullanıma sunulacağını belirtiyor. 

İstanbul Caddesinde bisiklet dönemi başlıyor. Sağ şerit üzerinde ağır para cezalarının olacağı caddede, 1 TL karşılığı kiralanacak bisiklet ile ulaşım imkanı da sağlanacak.

İstanbul Caddesinde uygulamaya hazırlanan bisiklet projesini değerlendiren Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni uygulamayı ‘çok güzel’ olarak yorumladı. İstanbul Caddesinin trafiğe açılıp kapanma süreçlerinde yaşanan sıkıntıları bildiğini bunun için de çözüm üretmeye çalıştıklarının altını çizen  Faruk Özlü “  Düzce’de yap bozdan  çok çektik” dedi. 

İlk Şerit Paralı

Ücretli park alanı ve bisiklet yolunun bir arada olacağı projeden bahseden Özlü “ İstanbul caddesinin en sağdaki ilk şeridi paralı ama yüksek ücretli otopark alanı olacak. Orta şerit non-stop olarak devam edecek. En son şerit de bisiklet yolu olacak . Yakında projemizin detaylarını açıklayacağız” dedi. 

Bu proje için bir bisikletçi ile görüştüklerini kaydeden Özlü “ Arabayı bırakıp bisiklete binebileceksiniz. 1 TL karşılığında bisikleti alarak  istediğiniz yere gidip geri bırakabileceksiniz. Rengi mavi ve beyaz olacak. İlk etapta İstanbul Caddesi Düzce Valiliği arasında olacak.  Daha sonra Hastane Caddesi ile merkez arasında sonra bunu genişleteceğiz . Çok güzel bir proje” dedi. 

Süre Arttıkça Parada Artacak

Özlü, uygulanacak park cezası ücretlerinin de belirlendiğini ifade ederek,”Park ücreti sabah 10 dakika bedava olacak . 10 dakika sonrasında 10 TL, bir 10 dakika sonra ise 20 TL, araba bir gün kalsa 250 TL. yazacak. Bisiklet projemizin planlaması tamam. Bir eksiğimiz yok” diye konuştu.  
 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
16.07.2019
20:55

Naçizane önerim, bu proje yada alternatif olabilecek diğer projeler hayata geçirilmeden mini referandum şeklinde halka sorulursa maksimum paydada buluşulmuş olur. Olası bi aksilik durumunda da belediyenin eli güçlenmiş olur. Yapboz dan çok çektik artık.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%43,87
Öneri
16.07.2019
13:30

Sayın başkan biz sizi milletin tepesine yüksek park ücretleri çıkarsınız diye seçmedik ayrıca oldu olacak bir istanbul caddesi var oda sanki 5 şeritli yol gibi sağı yüksek ücretli park ortası akar yol solu bisiklet yolu diyorsun yapma gözünü seveyim yapma bize akla mantığa uygun projeler ile gel ki oyumuz boşa gitmiş olmasın sen alternatif park yerleri bulmakla mükellefsin milletten para almanın yollarını aramak değil senin görevin millet zaten canı burnunda

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,99
Orhan
16.07.2019
11:16

Şahsen çok beğendim. Hepsine katılıyorum. Büyük şehirler gibi bizim de bisiklet yollarımız olsun. Hatta yola hiç park yapılmasa da olurdu ama olsun belediyenin hizmet için para lazım. Tam destek.. Düzcemiz güzel olsun

Katılıyorum   Katılmıyorum
%46,95
Beğendim
16.07.2019
09:43

Maaşları buradan elde edeçeğin para ile ödeyecen heralde başkan park üçretleri bukadar yüksek olursa bu gördügün son bakanlık gibi son başkanlığın olur demedi deme insanlar senden kolaylıklar bekliyo tepemize binme hareketlerideyil yazık çok yazık bisiklet projesi tamam güzel ama park ücretleri seni götürür başkan bunu bilesin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,35
Tamam
16.07.2019
09:23

BU PROJEYI YAPACAK YOL NERDE HADİ YOLU BULDUN BU DÜZCENIN INSANI ŞİMDİ KALDIRIMA SIGMIYOR SEN ŞERİT TEN BAHSEDION İSTANBUL CADDESINI 5 ŞERİTLİ YOL SANNEDIOSUN SAYIN BAŞKAN

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,24
YOL NERDE
15.07.2019
19:32

Herkes gibi Sayın Belediye Başkanımızında saçmalama hakkı tabii ki var.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,31
FUBERKA
15.07.2019
17:26

yaya bu projenin neresinde

Katılıyorum   Katılmıyorum
%61,63
Duzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.