Vali Dağlı'dan Sanayicilere Ziyaretler

Vali Dağlı'dan Sanayicilere Ziyaretler

Vali Dağlı'dan Sanayicilere Ziyaretler

Vali Dr. Zülkif Dağlı, Gümüşova OSB’de faaliyet Gösteren Sanayi Kuruluşlarını Ziyaret Etti.

  

Vali Dr. Zülkif Dağlı, yaptığı ihracatla ülkemiz ve ilimiz ekonomisine önemli katkılarda bulunan ve ilimiz için önemli ölçüde istihdam sağlayan Organize Sanayi Bölgelerine (OSB) ziyaretlerini sürdürüyor.

 Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın beyan ettiği "İstihdam Seferberliği 2019" programı kapsamında ilimizde de istihdamın oluşturulmasında büyük önem arz eden organize sanayi bölgelerinin altyapısının güçlendirilmesi ve daha fazla istihdam oluşturulması noktasında başlatılan çalışmalar devam ediyor.

 Vali Dağlı bu kapsamda bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Gümüşova Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. Burada İlçe Kaymakamı İsmail Sündük, İŞKUR İl Müdürü Ferat Acar, SGK İl Müdürü Necmi Köroğlu, Düzce 1. OSB Müdürü Aylin Özdemir, Gümüşova OSB Müdürü Ahmet Balcı ve ilçe kurum amirleri tarafından karşılanan Sayın Valimiz ilk olarak Dendro Parke Sanayi A.Ş. ve TGM Vinç Fabrikasını ziyaret ederek, üretim hatlarında incelemelerde bulundu. Burada fabrika yöneticilerinden üretilen ürünler ve ürünlerin pazardaki durumu hakkında bilgiler aldı.

 Daha sonra Orka Ahşap Ürünleri Fabrikasını ve Ukinox Ankastre Sistemleri Fabrikalarını ziyaret eden Sayın Valimiz fabrika içerisinde ki üretim bantlarını gezerek, yapılan çalışmaları tek tek inceledi.

 Gümüşova Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Sanayi Kuruluşlarına ziyaretini sürdüren Vali Dağlı, son olarak Yimtaş Metal Sanayi Fabrikası ve Stillay Mobilya Dekorasyon Fabrikasını gezerek firma  yetkililerinden çalışan işçi sayısı, ürünlerin üretim aşamaları ve gelecek planlamaları hakkında bilgiler aldı.

Yapılan ziyaretlerde Düzce Valimiz Sayın Dr. Zülkif Dağlı, Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi altyapı yatırımları, yeni yapılanma ile ilgili süreç hakkında bilgi paylaşımında bulunarak yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Görüşmelerde ayrıca hazır bulunan il müdürleri tarafından, kurumları bünyesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.