Algün İnşaat’a Yatırım Yapmak İçin Kaçırılmayacak Fırsat

Algün İnşaat’a Yatırım Yapmak İçin Kaçırılmayacak Fırsat

Algün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün, Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Berat Albayrak’ın duyurusunu yapmış olduğu ‘Finansman Paketi’ hakkında açıklamada bulundu. Tarihteki en düşük faizli olacak konut kredisin Düzce’ye yatırım yapmak için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu dile getiren Algün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün, “100 yılda bir gelebilecek fırsatı değerlendirmek üzere Düzceli hemşerilerimi ve tüm Dünya’daki yatırımcıları Algün İnşaat’a davet ediyorum” dedi.

Kamu bankaları sıfır konutta kredi faizi yüzde 0.64’e, ikinci elde yüzde 0.74’e çekildi. 12 ay ödemesiz 15 yıl vade imkânı sunuldu. Bu oran tarihteki en düşük konut kredisi faizi olacak.

Deneyimli teknik ve idari kadrosuyla birlikte nitelikli projelere imza atarak her geçen gün kendini daha da geliştiren Algün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün, Tarihteki en düşük faizli konut kredisini değerlendirdi.

“Düzce’ye yatırım yapmak için kaçırılmayacak bir fırsat”

Algün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün açıklamasında, Finansman Paketi sonrası inşaat sektöründe talep artışı yaşandığını dile getirdi. Algün, bu paketin Düzce’ye yatırım yapmak için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu belirttiği konuşmasına şöyle devam etti:

“Kamu bankaları tarafından gerçekleştirilen konut kredisi kampanyasının gayrimenkul sektöründeki talep artışına şimdiden yansıdığını görüyorum. İki gündür bizleri arayan, mail gönderen ve satış ofisimize gelen müşterilerimizde ciddi bir artış gözlemliyoruz. Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Berat Albayrak’ın duyurusunu yapmış olduğu ‘Finansman Paketi’ ile sıfır konut alımlarında 15 yıl vade ve Türkiye tarihindeki en düşük faiz oranı ile Düzce’den gayrimenkul alma ve Düzce’ye yatırım yapmak için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu düşünüyorum.”

“Yatırımlarını Algün İnşaat’a yapanlar her zaman kazandılar”

“100 yılda bir gelebilecek fırsatı değerlendirmek üzere Düzceli hemşerilerimi ve tüm Dünya’daki yatırımcıları Algün İnşaat’a davet ediyorum. Yatırımlarını doğa harikası, aynı zamanda sanayi ve öğrenci kenti olan Düzce’ye ve Algün İnşaat’a yapanlar her zaman kazandılar. Tarihi fırsat ile daha çok kazanmaya devam edecekler.  ’’

“Tarihi Fırsatı Kaçırmayın”

Konumu ile birçok avantajı içinde bulunduran Düzce’ye yatırımcıları beklediklerini belirten Algün İnşaat Yön.Kur.Bşk. Cihat Algün, son olarak şunları söyledi:

“Türkiye’nin en güzel kentlerinden biri olan Düzce, 30km’lik sahil şeridi, Yedi Göller, Efteni Gölü, Topuk Yaylası, Kardüz Yaylası, Güzeldere ve Samandere Şelaleleri gibi doğa harikaları; Melen Çayı, Açık Hava Müzesi gibi aktivite yerleri ve İstanbul ile Ankara’nın tam ortasındaki konumu ile birçok avantaja içinde bulunduran bir kent. Tam bir öğrenci kenti olan Düzce yatırımcıların da ilgisini üzerine çekmeyi başarmıştır. Biz de Algün İnşaat olarak herkesi bu güzel kente, Düzce’ye davet ediyoruz. Kaçan fırsatlar her zaman büyük olur, tarihi fırsatı kaçırmayın!”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
5.06.2020
19:03

paraları betona yatırma zamanı pes be

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,80
mm


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.