Kalıcı İş Yerlerinde Temizlik Çalışması Başladı

Kalıcı İş Yerlerinde Temizlik Çalışması Başladı

65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün talimatıyla düzenleme yapılmasına karar verilen Kalıcı Konutlar Bölgesindeki atıl iş yerlerinde temizlik çalışmaları başladı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün bizzat yerinde inceleyerek sosyal yaşama kazandırılması konusunda çalışma yapılması yönünde talimat verdiği Kalıcı Konutlar Bölgesindeki atıl iş yerlerinde çalışmalar başladı. Başkan Özlü'nün "burada kullanılmayan çok fazla dükkan var. Bu bölgede yaşayan yaklaşık 30 bin Düzcelinin buralardan yararlanması lazım. Buraya belediyemizin bazı birimlerini getirmeyi düşünüyoruz. Vatandaşlarımız belediye hizmetlerine daha kolay ulaşsın istiyoruz. Bunun için gerekli işlemleri zaman kaybetmeden başlatacağız" demişti.

Başkan Özlü'nün yaptığı açıklamanın üzerinden bir hafta geçmeden Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu önderliğinde bir çalışma planı oluşturuldu. Kalıcı iş yerlerinde başlatılan temizlik işlemi ile birlikte kullanılmayan dükkanlar arasında proje hazırlanarak sosyal yaşam alanları, belediye hizmet ofisleri ve talepler doğrultusunda donatılar yerleştirilmeye başlanacak.

Temizlik personelini yerinde ziyaret eden başkan Yardımcısı Kasapoğlu da "başkanımızın talimatıyla burada yeni bir düzen oluşturacağız. Planlarımızı zaman kaybetmeden hayata geçirmek istiyoruz. Burası kalıcı Konutlarda yaşanan vatandaşlarımıza kazandırılacak, çocuklara, gençlere, kadınlara kısacası aileye hitap edecek bir yaşam merkezi olacak. Belediyemizin bazı birimlerini de buraya taşıyacağız. Kamu hizmetlerini ulaşılabilir hale getirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.07.2019
09:47

Aktif siyasete atılmadan önce de çevre temizliğine duyarlıydı Sayın Kasapoğlu. Aynı titizliği göstermesi manidar.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
sedat


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.