MHP İl Başkanı Caboğlu Selzedeleri Dinledi

MHP İl Başkanı Caboğlu Selzedeleri Dinledi

Gölyaka’da yaşanan sele felaketinin ardından MHP İl Yönetimi selzedeleri ziyaret ederek felaketin boyutu hakkında incelemelerde bulundu. İl Başkanı Caboğlu, devletin yaraların sarılmasında muktedir olduğunu ve yaraların en kısa sürede sarılacağını söyledi. 


Dün sabah saatlerinde başlayan sağanak yağışın ardından dağlardaki dere yatakları ve sulama kanallarının taşması sonucunda ilçe merkezinde 3 mahalle sel suları altında kalmıştı.

Yaşanan felaketin ardından Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhami Caboğlu yanına aldığı Gölyaka İlçe Başkanı Faruk Öztürk ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gölyaka İlçesi’nde gerçekleşen sel felaketinin ardından bölgeye giderek incelemelerde bulundular. Sel felaketinden 2 saat sonra bölgeye giden MHP İl Başkanı Caboğlu ve yönetim sel bölgesinde yaptıkları incelemenin ardından selzedelerden sel sonrası yaşanan mağduriyetler hakkında bilgiler aldı. MHP İL Başkanı İlhami Caboğlu; “Devletimiz yaralarımızı sarmaya muktedirdir, yaralar sarılacaktır” dedi. 

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.