Kardüz Yaylası enerjinin gelişini bayram havasında kutladı

Kardüz Yaylası enerjinin gelişini bayram havasında kutladı

Kardüz Yaylası enerjinin gelişini bayram havasında kutladı.

Batı Karadenizin en büyük yaylalarından Düzce’nin Gölyaka ilçe sınırları içinde yer alan 1.850 rakımlı Kardüz Yaylası’na uzun zamandır çalışması yapılan elektrik şebeke hattı nihayet tamamlandı. Konuyla ilgili gelişmeyi Gölyaka’nın önceki dönem belediye başkanı şu anda Enerji Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK)’unda görev yapan Bekir Akbulut tarafından yapıldı.

Konun netlik kazanması ve yüklenici firma SETA Elektrik’in işi zamanından önce teslim etmesi Kardüz’de şenlik havasında kutlandı.

4 Ekim.2019. Cuma günü Kardüz yaylasında cuma namazına müteakip şebekeye elektriğin verilmesi ile birlikte Kardüz Yaylası’nda adeta horon havasında yer yerinden oynadı. Yaylaya en yakın 6 köy halkı Kardüz’de toplanarak Cuma namazı sonrası dua ve niyazda bulunarak emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Kardüz Yayla’sında Camii önünde toplanan köylülere hitap eden Gölyaka’ının önceki dönem Belediye Başkanı, Enerji Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK)’unda görev yapan Bekir Akbulut, Kardüz’e enerinin gelmesinde büyük emeği geçtiğini ifade ettiği TEDAŞ Genel Müdürlüğü’nden Genel Müdür Yardımcısı Nihat Ismuk ve TEDAŞ Yatırımlar Daire Başkanı Yakup Ayan, Bölge Müdürü Tuncer Yeşilyurt, SEDAŞ CEO'su Dr. Necmi Odyatmaz yüklenici firma (SETA Elekrik) yetkilisi Selahattin Turan ve ekibi başta olmak üzere bugüne kadar Kardüz için çaba sarf eden Milletvekillerimize, Valilerimizi, kaymakamlarımıza ve belediye başkanlarına ve bölgenin muhtar ve köy halkına teşekkür ederek, Karadenizin en büyük yaylası Kardüz’ün elektiriğe kavuşmasının sevincini yaşadıklarını dile getirerek “enerjimiz hayırlı olsun” dedi.

“Kardüz’de bayram havasının yaşandığı açılış esnasında” EPDK’da görev yapan Bekir Akbulut, yüklenici firma yönetim kurulu Başkanı Selahattin Turan Seta Elektrik Genel Müdürü Özkan Turan, İş İnsanı Anap Bolu eski İl Başkanı Zekeriya Korkmaz, Saçmalıpınar Köyü Muhtarı Sefer Ekşi, çevre köylerde ikamet eden çok sayıda vatandaşta hazır bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından program kemençe eşliğinde topluca horon çekilerek devam etti. Kutlamaların horon çekilerek gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ettiği öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
6.10.2019
22:31

Başkan büyük başkan kardüz e yaptığı villaya mi elektrik getirdi valla bravo golyakali sizi yakından izliyor bekir bey dün ak partili idi sonra secim zamanı mhp saflarına geçti muhalefet oldu şimdi elektrik getirmiş 3 yıl olmus ihalesi olalı sıra kardüz gelince yapılmış is mi cok mu onemli bırakın bu bos işleri bence harbi olunmalı saygılarımla

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,42
Golyakali
6.10.2019
00:47

Memleketin haline bak.altı üstü elektrik geldi ya.sanki uzaya uydu fırlattınız ne reklam yaptınız yav.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,95
Akif


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.