Kaybolan Operatörün Montu Bulundu

Kaybolan Operatörün Montu Bulundu

Düzce’nin Gölyaka ilçesi Saçmalıpınar Köyü Dereevler mevkisinde meydana gelen heyelan sonrasında kepçe ile birlikte Aksu Deresi'ne yuvarlanan Operatör Muhammet Yılmaz’ın arama çalışmaları dördüncü günde başlatıldı.

  4 Şubat 2020 Salı günü, Düzce’nin Gölyaka ilçesi Saçmalıpınar Köyü Dereevler mevkisinde karla mücadele ve yol açma çalışmaları esnasında meydana gelen heyelan sonrasında Kepçe ile birlikte Aksu Deresi'ne yuvarlanan Operatör Muhammet Yılmaz’ın arama kurtarma çalışmaları dördüncü günde başlatıldı.

Muhammet Yılmaz’ın Aksu deresinde akıntıya kapılarak dere içerisinde olduğu düşünüldüğü çalışmalara, Düzce ve Sakarya AFAD, Düzce ve Sakarya UMKE, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kurbağa Adam Dalgıç Timi, polis, jandarma, itfaiye ve Düzce’de bulunan afet gönüllü dernekleri ile aramalar sürdürülüyor. Aksu Deresi güzergahı içerisinde botlarla arama kurtarma çalışmaları sürdürülürken, dün akşam saatlerinde Muhammet Yılmaz’a ait mont bulundu. (İHA)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
8.02.2020
00:25

ALLAH CC inşallah fırsat olurda bulunur ALLAH CC ailesine sabırlar versin inşallah amin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,53
Murat coşkun
7.02.2020
12:15

ne olur ne olmaz,Akçakoca sahillerinde de ekipler bekletilmeli. Akçakoca barajı mevkilerinde, hatta Cumayeri, Dokuzdeğirmen Akçakoca arası da yine ekipler çıkartılmak suretiyle karış karış aranmalı, elbette bu kış şartlarında hiç kolay değil, Allah çaba gösteren, arama yapan herkese kolaylık versin.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,16
kolay değil zor ama karış karış aranmalı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.