Şiddetli Yağışların Ardından Sel Meydana Geldi

Şiddetli Yağışların Ardından Sel Meydana Geldi

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde başlayan sağanak yağış nedeniyle derenin taşması sonucu 2 mahalle sel meydana geldi. 
 

Edinilen bilgiye göre, Düzce’de sabah saatlerinde başlayan ve etkisini artırarak sürdüren sağanak yağış nedeniyle ilçede Zekeriyaköyü Deresi taştı.

Taşan dere nedeniyle bazı yerlerde şu baskınları yaşandı. Selin meydana geldiği mahallelerde vatandaşlar büyük panik yaşarken İl Özel İdaresi’ne bağlı ekipler ve belediye ekipleri çalışma başlattı. (İHA)

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.06.2020
18:57

Dere yatakları sel vurunca genişletiliyor. Geçen seneki selden ders alamadık demek ki. Ne olması gerekiyor yetkililerin çalışması için allah aşkına duyun sesimizi yetkililer. Neden biz sahipsiz neden

Katılıyorum   Katılmıyorum
%41,79
Düzceye sahip çıkın
18.06.2020
18:38

Geçen sene sel yaşandı. Dereler taştı. 7 kişi öldü. Sonra ne yapıldı? Dere yatakları genişletildi mi? Tabii ki de hayır. Bir daha yağmur yağsa yine sel olacağı belliydi. Ne diyelim. Burası DÜZCE

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,61
Düzce’nin yöneticilerle imtihanı
18.06.2020
14:53

Gölyaka sular altında, milletin evleri su içinde kaldı, özel idare ekiplerini gönderin vatandaş belediyeye haklı olarak ver yansın ediyor, bırakın protokolü, Gölyakada asfalt yaptık diye böbürlenenler yağmur ızgaralarını kapattılar yağan dolu ve yağmur vatandaşın bahçesinde havuz oldu, evler su içinde kaldı. Asfalt attıktan sonra yağmur ızgaraları açılacak dendi açılmadı şimdi yolunu bulan su vatandaşın evinde tarlasında bahçesinde, sayın yakup demircan buna nasıl cevap vereceksin acaba, ikide bir caminin orada derenin üstü açılacak diyorsun ne zaman, hadi açtın Gölyanın bütün kapalı ızgaralırnın suyunu nasıl çekecek, bırakın konuşmayıda iş yapın bir daha aynısı olunca ne yapacaksınız, sayın başkannn, hizmet için deyip hizmet etmeyenden Allah bunların hesabını sorsun inşallah.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,07
yazıklar olsun giden malına yanarsın güvendiklerine mi


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.