Arıtma Tesisleri Çalımaları Hız Kazandı

İçme Suyu Arıtma Tesisleri Çalımaları Hız Kazandı

Gümüşova' da yapımına başlanan içme suyu arıtma tesisi ve ilave su depoları çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap en kısa sürede halkımızı temiz içme suyuna kavuştıracağız dedi.

 

 İller Bankası Ankara ve İstanbul Bölge Müdürlükleri ile müteahhit firma olan Odacı Grup tarafından arıtma tesisi ve su depolarında kullanılacak olan jeneratörlerin ve su borularının kontrol ve kabul işlemlerinin İstanbul' da tamamlanmasının ardından Belediye' ye teslimi yapıldı. Çalışmaların hız kesmeden devam ettiği projede arıtma tesisi ve depoların yapılacağı alanlarda zemin etüdü ile zemin düzeltme çalışmaları da tamamlandı ve depolar arası bağlantıların kazı çalışmaları ve kullanılacak olan su borularınında kaynak çalışmaları başlatıldı.

 

Devam eden çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan AZAP; "İlçemizin su sorununu çözmek adına göreve geldiğimiz günden beri aralıksız çalışıyoruz. Bilindiği üzere ilçemizdeki tüm içme suyu alt yapısını bu çalışmaların neticesinde baştan sona yeniledik ve içme suyu projemizi de nihayet başlattık. Vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz sözümüzü gerçekleştirmenin sevinci içerisindeyiz. Başlattığımız projemizi çok kısa bir zaman içerisinde tamamlayıp temiz içme suyunu halkımız ile buluşturacağız." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.