Valilikten Açıklama Geldi

Bugün yerel basında gündeme gelen, üniversitedeki kız öğrencilerin yurtların çevresinde aydınlatma olmaması konusuyla ilgili olarak Valilikten açıklama yapıldı. Belediye ve SEDAŞ’a resmi yazı yazıldığı bildirildi.

Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören ve KYK yurtlarında kalan kız öğrenciler dün akşam bir eylem yapmış, ellerinde “ Tacize uğradığımız karanlık sokaklar değil, aydınlık yollar istiyoruz, Yurt çevresindeki tüm yollar aydınlatılsın” yazılı pankartla, seslerini yetkililere duyurmaya çalışmışlardı.

Öğrencilerin bu tepkilerinin ardından Valilikten yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, “Düzce üniversitesinde öğrenim gören kız öğrencilerimizin, üniversite ve yurt çevrelerinin aydınlatılması konusu İlimiz Valisi Dr. Zülkif Dağlı’nın talimatıyla gerek Düzce Belediye Başkanlığına gerekse Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğüne resmi yazı ile bildirilmiş olup, konu ayrıca Valiliğimizce takip edilmektedir.” İfadelerine yer verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
8.3.2019
09:29

helal olsun sayın valime

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,55
resul koca
8.3.2019
09:27

akçakoca caddesine de bir el atın gece göz gözü görmüyor çöp dökmeye sokağa çıkamıyoruz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,80
milyonluk projeler değil aydınlık istiyoruz
7.3.2019
23:23

kızlarımız çok haklı aynı sıkıntı üniversite hastanesinin olduğu rampa da da ışık yok ve hem hasta yakınları hemde öğrenciler karanlık yoldan aşağıda bulunun teknoparka kadar yürümek zorundalar,,yetkliler gündüz değil geceleride bu yerleri gidip görsler eksikleri görecekler,

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,05
mahmut gök


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.