Düzce’nin Otoyolda Tek Girişi Kaldı

Düzce’nin Otoyolda Tek Girişi Kaldı

Otoyol bağlantılarının onarım ve düzenlemeleri şehrimizde bir türlü bitmiyor. 1 yıldan fazla süredir devam eden Gölyaka Otoban girişleri trafiğe kapalı halde dururken bu defa da Kaynaşlı Gişeleri kapatıldı. Bu kapanmayla birlikte Düzce’ye otoyoldan tek giriş yeni açılan Düzce gişeleri oldu.

Yaklaşık 2 yıldır kapalı olan ve yapımı yılan hikayesine dönen Gölyaka Otoyol Bağlantı Gişeleri neredeyse Düzceliler tarafından unutuldu. Özellikle Düzce Otoyol Bağlantı Yolunun açılmasıyla atıl duruma geçen Gölyaka gi,şelerinin ardından Bu defa da Kaynaşlı Otoyol gişelerinin Düzce Girişi kapatıldı. Dün gece saatlerinden itibaren kapatılan Düzce girişi ile Ankara’dan Düzce’ye girişler de Düzce Otoyol bağlantı yoluna yönlendiriliyor.

Böylece İstanbul, İzmit ve Sakarya’dan Düzce’ye veya Gümüşova, Gölyaka, Çilimli, Cumayeri’ne girişler için Düzce Bağlantı yolu kullanılıyor. Düzce’de şehir merkezinden geçen ve şehri ikiye bölen Otoyol bağlantı yolu’nda trafik yükü artarken, Kaynaşlı Gişelerinden Kaynaşlı’ya geçecek olan sürücüler de artık Düzce Otoyol Bağlantı yolunu kullanacaklar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.