Muzaffer Aydemir; “iftar kaynaşmalara da vesile oluyor”

Divapan yönetici, çalışanları ve tedarikçileri düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Divapan Fabrika Genel Müdürü Muzaffer Aydemir, iftar programlarının birlik, beraberlik ve kaynaşmalara vesile olduğunu dile getirdi.

İlimizde faaliyet gösteren en önemli kuruluşlardan olan Divapan yönetici, çalışanları ve tedarikçileri fabri,ka bahçesinde düzenlenen geleneksel iftar programında bir araya geldi. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda eller semaya huzur ve beraberlik için açıldı. Dualar edildi. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte de iftar yemekleri yine beraberce yenildi. Misafirleriyle tek tek ilgilenen Divapan Genel Müdürü Muzaffer Aydemir, iftar programına katılanlarla bir süre sohbet etti.

Program ile ilgili bilgiler veren Divapan Genel Müdürü Muzaffer Aydemir; iftar programında nimetlerin paylaşıldığını belirterek; “İftar programımız geleneksel bir iftar programı. Hava durumuna bakmamıza rağmen Allah’ın bereketi ile iftar programı yaptık. Çalışanlarımız akrabaları ve yakınlarıyla birlikte misafirlerimiz oldular. Bu vesileyle de sevabımıza ortak oldular. İftar programları kaynaşma ve birlik, beraberliğimize de vesile oluyor. Biz masaları dolaştık. Aileler, eşlerinin nerede çalıştığını görüyorlar” dedi.

İftar programı yapılan dualarla sona erdi.    


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.