Gönderdeki bayrağı değiştirecek vatanseverler aranıyor

Gönderdeki bayrağı değiştirecek vatanseverler aranıyor

Türk Bayrağı, Türk vatanının dünyanın gelişmiş devlet karşısında verdiği bağımsızlık mücadelesini anlatan her Türk Vatandaşının en önemli değerlerinden bir tanesi ancak Kent Ormanı önünde bulunan Gönderdeki rengini kaybetmiş Türk Bayrağı ise görenlerin yüreklerini sızlatıyor.

Gönderde bulunan rengini yitirmiş bayrağı değiştirecek ve şehitlerimizin aziz kanının renginde yeni bir bayrak koyacak bir vatansever yetkili aranıyor.


Türk Bayrağı hem temsil ettiği Türk Milleti hem de binlerce şehidin kanlarıyla sulanmış Türk Vatanının temsil eder. Rengini ise bu toprakları vatan yapmak için canlarını sakınmadan vermiş şehitlerimizin kanından alır. Ancak Kent Ormanı önündeki direkte dalgalanan Türk Bayrağının rengi solmuş, sürekli gönderde dalgalandığı için yıpranmaya başlamış.

Görenlerin yüreklerini sızlatan kent Ormanının etrafında yaşayan kalıcı konutlar sakinleri de Türk Bayrağının bu halini görmüş olacaklar ki, balkonlarına Türk Bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafı bulunan Türk Bayraklarını balkonlarına asmışlar. 


Türk Bayrağının bu solmuş halini gören vatandaşlar isyan ederek, bayrağı değiştirecek bir yetkili arıyorlar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
13.07.2019
14:56

Ben seve seve değiştiririm

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,69
Yunus Emre


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.