Hem Kaldırımlar Hem Yayalar Ne Çekti Be

İşgallerle ve sorumsuz sürücülerin çektiği otomobillerle başı dertte olan kaldırımlara şimdi de telefon iletişim şirketi gözünü dikti. Telefon internet şirketinin kaldırımın tam ortasına diktiği kocaman kutu, vatandaşların tepkisini çekerken, Düzce’de halen ben yaptım oldu düşüncesi Düzce’nin sahipsizliğini bir kere daha gözler önüne seriyor.

 Kaldırım işgallerine bu defa da kocaman bir şirket ortak oldu. Telefon iletişim şirketi Kasapoğlu Caddesi ile Bolu Caddesi’nin kesiştiği noktaya diktiği kutu ile tepki çekiyor.  Heykel gibi kaldırımın tam ortasına dikilen kutu hem yayaların ulaşımını, hem kaldırımları kullanan engelli vatandaşların ulaşımını kesiyor. Yeni dikilen büyük kutu için şirketin kimlerden izin aldığı bilinmezken, izin verildiyse nasıl bir izin verildiği ise merak ediliyor.

Bütün bunlara rağmen kaldırımın ortasında hürriyet abidesi gibi duran büyük telefon kutusunun yayaların ulaşımını kestiği yetmezmiş gibi bir de etrafının güvenlik şeridi ile çevrilmesi bu kadar da olmaz derdirtiyor.

Vatandaşlar ise; “Bu şehrin sahibi yokmuş, parası olan istediği yere istediği gibi her şeyi yapabiliyor” yorumlarında bulundular.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
13.09.2019
16:51

Düşüncenin d si planlamanın p si yok kaldırımlar berbat durumda 5 tane direk kaldırımın ortasında yanyana, birde tam kafana denk gelen tabelalar suikast gibi.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,65
Yavuz


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.