‘Ben yaptım oldu mantığından vazgeçilmeli’

‘Ben yaptım oldu mantığından vazgeçilmeli’

Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol Olimpiyat kavşağında yürütülen çalışmayı eleştirerek “Ben yaptım oldu mantığından bir an önce vazgeçilmeli. Kimsenin çöpe atacak parası yok” dedi. Burada faaliyet gösteren esnafların mağdur edildiğini savunan Mertol, belediye yetkililerine Cuma günü yapılacak ziyaret öncesinde ‘sorunu çözün’ telkininde bulundu.

BİLGİ VERİLMELİYDİ

Vatandaşa yapılacak çalışma öncesinde bilgi verilmediğini iddia eden Mertol şöyle konuştu: “Burada bir çalışma yapılıyor. Ancak bu çalışmanın nasıl yapıldığını vatandaş bilmiyor. Ucube bir çalışma. Biz özellikle esnaflar ile istişare edilmemesini eleştiriyoruz. Buradaki arkadaşların fikirleri alınmamış. Buradaki insanların işlerine zarar gelir mi diye düşünülmemiş. Ben yaptım oldu, yapboz mantığı işliyor. Bu iş yarın bozulacak, sonra yeniden yapılacak. Bu bütçe bizim cebimizden çıkıyor. Belediye ve Karayollarının bu işi yapmadan önce vatandaşa bilgi vermesi gerekirdi.”

 

GAYRİMENKUL FİYATLARI DÜŞEBİLİR

Mertol çalışma tamamlandıktan sonra buradaki gayrimenkullerin fiyatlarının düşebileceğini belirterek “Mühendis olmaya gerek yok. Burası yeşil alan mı yoksa yol mu olacak? Buradaki dükkanların hepsi kot farkı nedeniyle aşağıda kalacak. Burası atıl bir alan olacak. Buradaki esnafın işi bozulacak. Buradaki gayrimenkullerin değeri düşecek. Biz bu yap boz, biz yaptık oldu mantığından vazgeçilmesini istiyoruz. İşi liyakat sahibi insanlara verin. İşin yürütüleceği alandaki insanlar ile istişare yapılsın” diye konuştu.

 

KİMSENİN ÇÖPE ATACAK PARASI YOK

Ülke genelinde yaşanan ekonomik sıkıntıyı hatırlatan Mertol kimsenin çöpe atacak parasının olmadığını vurgulayarak “Ekonomik sıkıntı hat safhada. Kimsede çöpe atacak para yok. Dolayısıyla bu tür işler bir kere ve uzun vadeli olarak yapılmalı. Bir akıllı kavşak yapılacak diyorlar. Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu Cuma günü yetkililerin yeniden alana geleceğini söylemiş. İnşallah doğru kararlar alınır ve vatandaşımız mağdur edilmez.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
15.10.2019
19:16

Kesinlikle katilıyorum tebrikler Mertol başkan

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,02
Cemil kasap


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.