Özlü, Bıyık ve Küçükten 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Özlü, Bıyık ve Küçükten 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Düzce Belediye Başkan Adayları mesaj yayınlayarak sağlık sektöründe çalışanların bayramlarını kutladılar.

 

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FARUK ÖZLÜ

 

14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile yazılı açıklama yapan 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı. Özlü “Yalnızca doktorlar, bir hastalığı tedavi etmenin, hayatlarımıza sağlık getirmenin ve bütün umudumuzu kaybettiğimizde yanımızda olmanın sihirli güçleriyle donatılmışlardır. Gece-gündüz, kar-çamur, bayram-tatil demeden büyük bir özveriyle insanların sağlıklı ve daha sağlıklı yaşaması için ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeyen, sunan verilen görevleri zamanında ve tam yapan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlarım” dedi.

 

 

MHP DÜZCE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERDOĞAN BIYIK

 

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık 14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili olarak bir mesaj yayınladı. Bıyık,  mesajında “ insanları yaşatmayı ve insanların yaşamış olduğu acıları azaltmayı amaçlayan kutsal bir görevi icra eden tıp çalışanlarımızı 14 Mart Tıp Bayramın kutluyorum. Görevlerini özverili bir şekilde yapan ve yaptıklarıyla insan sağlığına duydukları saygıyı ifade eden tıp çalışanlarına görevlerinde başarılar dilerim” dedi.

 

 

 

İYİ PARTİ-CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖMER KÜÇÜK

 

İyi Parti ve CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Ömer Küçük mesajında, doktorların ve diğer sağlık çalışanlarının karşılaştıkları zorluklara göğüs gererek bu saygın ve onurlu mesleği büyük bir özveriyle yürüttüklerini belirtti.

İnsanlık tarihinin en eski mesleklerinden biri olan hekimlik mesleğinin önemini hiçbir dönemde kaybetmediğini ifade eden Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük mesajında şu görüşlere yer verdi “Sağlık çalışanlarının birikimleri ve eğitimleriyle insanları daha uzun ve daha iyi koşullarda yaşatmak, sağlık sorunlarını gidermek için gösterdikleri çabaları takdirle karşılıyoruz. İnsanı yaşatmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren doktorlarımız, hemşirelerimiz, ebelerimiz ve bütün sağlık çalışanlarının '14 Mart Tıp Bayramını' kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum"


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.