Düzce TV 25 Yaşında

Düzce TV 25 Yaşında

25 Nisan 1994 tarihinde Düzce’nin ikinci yerel kanalı olarak yayın hayatına başlayan Düzce TV 24 yılı geride bırakarak 25 yaşına giriyor.

Bölgenin gerek yerel anten, gerek canlı tv, gerekse sosyal medya üzerinden en çok izlenen kanalı olma özelliği taşıyan Düzce Tv, yöneticileri ve çalışanları ile çeyrek asra yaklaşan yayıncılık hayatının halkı gurur ve onurunu yaşıyor.

Yıllardır, tarafsız, dürüst ve güncel yayın anlayışı, fark yaratan özel haberleri ve programları ile tercih edilen ve izlenen kanal haline gelen Düzce Tv, bölgenin en çok izlenen kanalı olma yolunda her geçen gün gücüne güç katıyor.

Düzce Tv adının verdiği büyük güçle, Düzce’nin her noktasında var olan, hızlı, doğru, özel haberleri ve programlarında ele alınan konuları ile fenomen haline gelmiş bir kanal olarak, Düzce’yi Türkiye’ye duyuran Düzce Tv, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkın sesi olmaya, gündemin bam teline dokunmaya devam edecek.

Başarının ardındaki isimler olarak, Düzce Tv Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Seven, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Timur Erdem, Genel Koordinatör Mete Şimşek, Finans Koordinatörü Atilla Keskin,  Sorumlu Müdür Rahman Çabuker, , Haber Spikeri Ebru Yılmaz  , Muhabir Kameraman Selçuk Akyol, program yapımcıları, İbrahim Özdede, Hasan kaya Emrah Tuzcu, Mehmet İbrahimoğlu ve Tolga İbrahimoğlu ile birlikte, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da önceliğimiz Türkiye ve Düzce olmak üzere doğru bildiğimiz yolda yayına devam edeceğiz.

Düzce’nin derdini dert edinme ilkesi ve seyircilerimizin desteği ile nice 25 yıllarda  Düzcelilerin yanında olacağımızı ilan ediyoruz.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.